Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna prognoza

Vera Čudina: Severinu i Igora čeka krizno razdoblje

severina igor
Foto: Instagram
1/6
30.01.2017.
u 10:25

Vidovnjakinja je članica RTL-ova showa "Samo nebo zna" i otkriva zašto Stjepanu Hauseru i Jeleni Rozgi nije pametno da se vjenčaju ove godine

Vidovnjakinju Veru Čudinu od danas u programu RTL-a gledamo u ulozi članice stručnog žirija novog showa "Samo nebo zna". Njezin zadatak u showu jest pomoći kandidatkinjama u odabiru pravog muškarca.

Čudina je tim povodom za RTL otkrila kakva godina čeka dva trenutačno najpopularnija ljubavna para kod nas – Severinu i Igora Kojića te Jelenu Rozgu i Stjepana Hausera.

Severina i Igor u ovoj godini imat će jedno krizno razdoblje.

– To krizno razdoblje prouzročeno je ljubomorom, ali brzo će to proći. Dobri su oni. Ona mora biti oprezna i shvatiti da sve ne mora biti savršeno i idealno. On živi po svome. On je umni dječarac, ali koji čvrsto stoji na nogama. Seve zna s njime, pa ga ponekad, ne bih rekla udari po guzi, nego pogladi gdje treba – objašnjava Čudina.

Vera u ovoj godini ne čuje svadbena zvona za Jelenu i Stjepana i savjetuje im da ne odlaze ove godine pred oltar jer se trebaju još upoznati.

– Stjepan gaji vrlo duboke osjećaje prema Jeleni. A ona je vladarica s velikom dušom, no istovremeno se ne otvara svakome. Važno je da ne bude iznevjerena. Ona je, kako bih ja rekla, dalmatinska mimoza. Savršena je kad procvjeta, ali joj treba pravi muškarac za to. On bi to mogao biti, ali se trebaju još malo upoznati. On se mora još malo smiriti.

Komentara 4

JM
ja-ma
10:39 30.01.2017.

Da,isto tako si prognozirala medalju rukometašima.Čime se vi u VL bavite skupa sa onim smećem od RTL-a???

RI
rikavac
10:52 30.01.2017.

Zaboli me ona stvar za Severinu i za Jelenu. Vera Cudina ako nemas drugog posla od tog zamaranje naroda sa tvojim prognozama fataj se lopate i cisti snijeg.

ŽU
žuti
10:54 30.01.2017.

Ha, ha , ha, Vera predviđa probleme u Sevinoj trenutnoj vezi?!? Ma to nije moguće, upravo za nepovjerovati?!? Po prvi puta se njeno predviđanje neće ispuniti, ha, ha, ha........!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije