Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idealni muškarac

Vojnikinja Renata traži duhovitog sportaša koji ide u crkvu

Samo nebo zna
Foto: RTL
1/8
05.02.2017.
u 14:44

Renata će sutra u emisiji "Samo nebo zna" od šestero momaka pokušati pronaći svog idealnog partnera, otkrivamo vam tko su kandidati za njenog idealnog muškarca i što sve Renata traži od veze

Renata Nemeček ima 29 godina, dolazi iz Slavonije no živi u Gospiću i radi u Oružanim snagama Republike Hrvatske, a druga je kandidatkinja koja će od šestero momaka pokušati pronaći svog idealnog partnera u sutrašnjoj RTL-ovoj emisiji 'Samo nebo zna'..

- U muškom svijetu sam se jako dobro snašla i svi se ondje smatramo braćama i sestrama te brinemo jedni o drugima - kazala je vojnikinja o tome kako ju je muški dio ekipe prihvatio u vojsci. Renata se u slobodno vrijeme bavi planinarenjem, a obožava konje i bavi se rekreativnim jahanjem.

Otkrila je i da je skoro postala gospođa, ali to se na kraju nije dogodilo.

- Imala sam jednu situaciju koja je bila tik pred brak, no na kraju se nije dogodila jer nisam dobila isti povrat osjećaja - otkrila je zgodna vojnikinja o  bivšoj vezi, u kojoj je bila čak 12 godina.

Renata je realna djevojka koja zna što želi u životu, a iako se smatra osjećajnom i romantičnom zna se, kaže, izboriti za ono što želi. Od partnera očekuje da je sportaš, duhovit, da nije dosadan, da je vjeran, iskren i prije svega dobar prijatelj. Izgled joj, kaže, nije bitan ali voli da dečko drži do sebe.

Također, bitno joj je da je muškarac s kojim je u vezi vjernik. 'Ne bih mogla biti s onim koji nije vjernik, jer bi me takav način života odvajao od mog stajališta i Boga, a tako ne bih mogla živjeti', otkrila je zgodna crnka. Renata se u budućnosti vidi u lijepoj kući, u sretnom braku s puno kompromisa i tolerancije te s dvoje ili troje djece, a o vjenčanju mašta da bude romantično te da ima cvijeće u kosi.

Renatu u ponedjeljak u 20 sati očekuje šestero kandidata od kojih će na kraju ciklusa, odabrati svog potencijalnog idealnog partnera. Prvi put kada ih ugleda, dečki će izgledati starije 20-ak godina.

Damir Frlić ima 22 godine i dolazi iz Rijeke, a za sebe kaže da zna što želi u životu. Ima veliku želju postati uspješan maneken. Profesionalni je vozač, a trenutno ide u manekensku školu te se time misli baviti i u budućnosti. Traži djevojku koja će s njime dijeliti obiteljske vrijednosti, držati do zdravlja i izgleda, biti ambiciozna, ali istovremeno s obje noge čvrsto na zemlji. Smatra da nije neki zavodnik. Nada se da za 20 – 30 godina više neće živjeti u Hrvatskoj.   

Danijel Marijanović ima 28 godina i dolazi iz Mostara, a živi u Splitu. Danijel je avanturist koji voli ekstremne sportove poput raftinga i penjanja te za sebe kaže da ne može biti na jednom mjestu. U budućnosti bi volio imati školu penjanja negdje u svijetu, a njegov dom iz snova bila bi drvena kuća negdje na osami. Iako nikad nije bio u braku, iz jedne veze ima kćerku. Ne vidi se u braku jer smatra da ga sam papir neće odvesti na viši nivo ako mu je s nekim dobro u vezi. A kod djevojaka mu smeta kada ne mogu izaći iz kuće bez šminke.

Dino Jovanović je 25 – godišnji je Riječanin i web dizajner po struci koji za sebe kaže da je vrlo društvena osoba, otvoren i komunikativan. Dino je trenutno konobar koji obožava svoj posao i rad s ljudima.  Lako sklapa poznanstva i u njegovom društvu nikada nije dosadno. Voli izazove i nove stvari. Vjera mu je jako bitna, a već duže vrijeme vrlo aktivno sudjeluje u župnoj zajednici kao član crkvenog benda.  

Mario Usanović ima 27 godina i dolazi iz Splita. Mario radi u ratnoj mornarici, a kaže da je vesela osoba koja zna što želi u životu. U slobodno se vrijeme bavi bodybuildingom, borilačkim sportovima i boksom te dresira svog psa. Većinom je imao duže ljubavne veze, a sa zadnjom curom je nedavno prekinuo. Volio bi se oženiti i imati djecu, a njegov idealan dom bi bio negdje na moru. 

Viktor Kuščić ima 28 godina i dolazi iz Splita, a po struci je zubni tehničar. Pleše salsu zadnjih šest godina i obožava windsurfing. Tijekom ljeta bavi se turizmom iznajmljujući apartmane na Braču. Viktor do sada nije imao ozbiljnije veze, a u braku se ne vidi, kaže, možda u nekoj izvanbračnoj zajednici. Za djecu još ne može percipirati da li će ih imati u budućnosti.

Željko Drenški 34 -godišnji je Zagrepčanin i prometni tehničar po struci. Za sebe kaže da živac i da je jako ljubomoran, a bio je u braku te se rastao prije nekoliko godina. Radi kao poštar, a poslije posla i vikendima vozi za jednu taksi službu. U slobodno vrijeme trenira nogomet, a i nerijetko je u teretani gdje je fitness trener. Ne privlače ga djevojke koje misle samo o novcu, koje nisu vjerne i koje samo izlaze van. Kaže da želi djevojku svojih godina koja je dobra, vrijedna i poštena

Komentara 22

KO
korisniksb
16:11 05.02.2017.

Pa radi u vojsci gdje je okružena sa95 posto muških i nemože si nekoga nači???joj daj,reci željna sam medija i gotovo,a ne ovako.Ona si traži dečka na ovakav način,stvarno jadno i primitivno.

DU
Deleted user
15:37 05.02.2017.

koja nacija bolesnika. zamisli da ovako neka u americkoj, britanskoj, kanadskoj vojsci trazi nekog "crkvenjaka". ja mislim da bi je isti dan otpustili iz vojske. nego samo da mi je znati da joj dodje neki sa kucom na floridi imaima 10 milliona dolara na racunu, vozi ferari i kaze joj da ne ide u crkvu da mrzi vjeru i religiju. bas me zanima bili ga odbila.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:08 05.02.2017.

Oko nje su hebači a ona traži dečka ...netko treba to i financirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije