Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

Voditeljica RTL-a Amela Čilić u Dubrovniku rodila drugog sinčića

'u zagrebu. 19.12.2009. novinarka RTL televizije Amela Cilic s muzem Vladom i sinom Maxom Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
20.08.2010.
u 13:52

Ispunila se božićna želja Amele Čilić da se ove godine njezina tročlana obitelj proširi za jednog člana. U četvrtak u rodnom Dubrovniku voditeljica RTL-a rodila je sina dugačka 54 centimetra i teška 4030 grama.

Ispunila se božićna želja 35-godišnje Amele Čilić da se ove godine njezina tročlana obitelj proširi za jednog člana. U četvrtak navečer u rodnom Dubrovniku voditeljica RTL-a rodila je drugog sina. Malenome, koji se rodio dugačak 54 centimetra i težak 4030 grama, suprug Vlado i Amela još nisu odabrali ime.

– Kad sam doznala da čekam dečka, moj četverogodišnji sin Maks rekao je da će bratu dati ime Lav ili Tigar, a u opciji je bio i Ben 10 po njegovu omiljenom junaku iz crtanog filma – rekla je Amela prije nekoliko mjeseci za Večernjakov prilog Ekran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije