Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DALMATINSKI GALEB'

Vlatka Pokos o Peci: 'Imao je 19 godina kad je i mene pokušao šarmirati, ništa neobično za muškarce u Dalmaciji'

Foto: Instagram/PIXSELL
1/8
01.11.2022.
u 13:02

- Imala sam ga prilike susretati i kasnije u nekim prigodama i nije mi nikad izgledao kao neki vjeran i pouzdan tip, ali, znate kako se kaže, žena uvijek posljednja dozna. Uostalom, njegovo ponašanje bilo je tipično za mnoge oženjene muškarce u Dalma­ciji (i šire) koji redovito izlaze bez svojih boljih polovica i uživaju u životu, rekla je Pokos

Glazbenik Marko Pecotić Peco (44) i dalje jedna od top showbiz tema u državi nakon što je objavio kako je ostavio suprugu Irenu radi suradnice Silvije Dvornik. O Peci je u svojoj kolumni za Story progovorila Vlatka Pokos (52).

-  Preljub, uvjerena sam, i nije tako rijetka pojava u našem društvu, ali način i lakoća kojom je ovaj muškarac, koji ulazi u srednje godine, javno obznanio i čak imenovao svoju novu ljubav jest. Gotovo je nemoguće ne zapitati se što ga je nagnalo na to? Usuđujem se pretpostaviti da su možda isplivale neke kompromitirajuće fotografije (navodno se zaneseni preljubnici nisu pretjerano skrivali) i Romeo se našao pred zidom misleći da će spasiti situaciju javnim priznanjem. Međutim, cijeloj neugodnoj situaciji nije pridonijela činjenica što je riječ o ‘obiteljskoj’ prijateljici koja se intenzivno družila sa sada već bivšom suprugom. Hm, vrlo nezgodno; ćudoredna javnost je u totalnom šoku. Šalu na stranu, svakom iole pristojnom čovjeku jasno je da je to vrlo traumatična situacija za cijelu obitelj, osobito za one najmlađe i najranjivije, napisala je Vlatka i dodala kako "Romea" iz ove priče i sama poznaje od njegova sudjelovanja na Izboru za Mistera u emisiji koju je vodila.

- Imao je samo 19 godina i već u toj nježnoj dobi pokazivao je karakteristike dalmatinskoga galeba, pokušavajući šarmirati i moju malenkost jamicama na obrazima. Imala sam ga prilike susretati i kasnije u nekim prigodama i nije mi nikad izgledao kao neki vjeran i pouzdan tip, ali, znate kako se kaže, žena uvijek posljednja dozna. Uostalom, njegovo ponašanje bilo je tipično za mnoge oženjene muškarce u Dalma­ciji (i šire) koji redovito izlaze bez svojih boljih polovica i uživaju u životu. Dakle, ništa jako neobično; uz to je i glazbenik i kao takav prilično zanimljiv suprotnom spolu. Moram naglasiti, cijenim iskrenost, koliko god suluda bila u ovoj situaciji, ali ono što upada u oči jest način odvijanja cijele priče. Ne možemo kontrolirati osjećaje, ali možemo svojim ponašanjem barem pokušati zaštititi one najranjivije i biti svjesni gdje živimo, kazala je Vlatka i dodala kako hrvatska javnost voli moralizirati i zgražavati se nad tuđim životima i pogreškama, da ne bi morali razmišljati o svojima. 

- Ne mogu ni zamisliti kako izgleda život sudionika ove ljubavne i obiteljske drame u malenom i patrijarhalnom Splitu; meni su se cijela Hrvatska i regija činile kao maleno, zlonamjerno selo. Stoga im želim puno snage i razuma u ovoj situaciji, zaključila je Pokos. 

VIDEO: Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

Komentara 15

DU
Deleted user
14:15 01.11.2022.

Ova ocvala baba je svakom loncu poklopac

TM
trade_mark
15:02 01.11.2022.

Nek si se ti javila...

DI
dino85
13:46 01.11.2022.

Ma bravo Vlatka, tvoji su bili svi pouzdani, a danas glumataš sama, jer te više ni peco neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije