Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Ugljenu ukrali dioptrijske naočale, prenerazio se kada je otkrio lopova: 'Nije čudno da se cijepe preko reda'

Asim Ugljen
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.02.2021.
u 17:00

- Odu pogledati snimke, kadli; gospodin i gospođa, upicanjeni, sređeni, ona u bundi. Dok sam ja vezao kravatu, gospođa je samo zgrabila naočale i ubacila ih u torbicu te su nakon toga izašli van iz dućana, ispričao je glumac

Zagrebački glumac Asim Ugljen na svom je Facebook profilu opisao situaciju koja mu se dogodila u jednoj trgovini, kada je s mamom isprobavao odjeću. Naime, nestale su mu dioptrijske naočale, a kako je poslije ustanovio, ukrala mu ih je nepoznata dobrostojeća gospođa u bundi. 

- Od šesnaeste nosim naočale. Dioptrija mi je malena, -0.5. Tako da ih ne nosim često, jer mi ne trebaju. Ali, bez njih ne vozim. Ima tome ohoho godina. Zove me mama da je odvezem u Peek and Cloppenburg da nešto kupi. Odvezem je i dosađujem se dok ona kupuje. Nađem nekakvu kravatu, pa dok čekam, da je probam. Skinem naočale da bih skinuo dolčevitu da zavežem kravatu i ostavim ih sastrane. Zavežem kravatu i odlučim je kupiti. Razvežem je, skinem i krenem rukom uzeti naočale koje su stajale kraj mene, počeo je Asim priču, te opisao kako je nakon toga gledao jesu li negdje pale sa strane. Naočale su tražili mam i on, ali i djelatnice u dućanu, koje su tada odlučile provjeriti kamere. 

Od šesnaeste nosim naočale. Dioptrija mi je malena, -0.5. Tako da ih ne nosim često, jer mi ne trebaju. Ali, bez...

Objavljuje Asim UgljenSrijeda, 17. veljače 2021.

- Odu pogledati snimke, kadli; gospodin i gospođa, upicanjeni, sređeni, ona u bundi. Dok sam ja vezao kravatu, gospođa je samo zgrabila naočale i ubacila ih u torbicu te su nakon toga izašli van iz dućana. Dioptrijske naočale. Gospođa u bundi mi je ukrala dioptrijske naočale. To mi dođe kao da invalidu ukradem štaku. Koji će njoj k***c tuđe dioptrijske naočale, taj dio nikad nisam razumio. Ali ih je hapnula. Tako da nije nimalo čudno da se gospođe u bundama i ekipa s Rolexima cijepi prije reda. Pa kradu j****e  štake po dućanima, kako neće cjepiva. Hrvatska, san svakog lopova. I noćna mora svakog poštenog, zaključio je Asim. 

Ključne riječi

Komentara 25

O2
Ožujak.2023
17:10 17.02.2021.

Žao mi je zbog vašeg iskustva, al toga ima baš previše. Nekako ispada bolje sređen gospodin/ gospođa, bolji lopov. Sirotinja ne krade.

DU
Deleted user
18:12 17.02.2021.

Asim Ćumur, molim te objavi ime i prezime lopova ili zašuti zauvijek. Dosta samo reklama viđamo iz dana u dan. Lopov ima ime ili nema lopova. Nema treće opcije.

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
19:51 17.02.2021.

Pa iznenadio bi se, ili i ne bi, tko sve krade. I ne samo oni u bundama. I oni koji se jedva vuku, ljubazni su i krasni, u braku 100 godina, nježni i pažljivi... Lopov nema "stajling".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije