Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dvije i pol godine

Burt Reynolds napokon dobio svoje mjesto na hollywoodskom groblju, ceremonija održana preko Zooma

Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
17.02.2021.
u 15:03

Na privremenom nadgrobnom spomeniku stoji jednostavno "Burt Reynolds", ali naručena je njegova brončana ili kamena bista koja će tu stajati zauvijek

Slavni glumac Burt Reynolds konačno je u četvrtak dobio svoje posljednje počivalište na hollywoodskom groblju. Mala privatna ceremonija samo s članovima obitelji, koji su na daljinu sudjelovali preko Zooma, održana je u četvrtak ujutro na hollywoodskom groblju Forever, gdje su kremirani ostaci Reynoldsa postavljeni u grob uz jezero. Reynolds je kremiran prije gotovo 2 i pol godine. 

Na privremenom nadgrobnom spomeniku stoji jednostavno "Burt Reynolds", ali naručena je njegova brončana ili kamena bista koja će tu stajati zauvijek, a predsjednik i suvlasnik groblja Hollywood Forever  Tyler Cassity rekao je kako se nada da će je moći dobiti i otkriti javnosti u rujnu na treću godišnjicu njegove smrti, piše Associated Press News. Nakon ceremonije u četvrtak, vijenac i cvijeće prekrili su grob, a jedan je  obožavatelj došao i ostavio mu mali Trans Amom, automobil koji je postao sinonim za Reynoldsa kroz filmove "Smokey and Bandit".

Reynolds je umro u 82. godini 6. rujna 2018. u bolnici na Floridi. Kremiran je samo nekoliko dana kasnije, dok je spomen obilježje s malom grupom obitelji i prijatelja održano na Floridi dva tjedna nakon. Reynoldsov grob sada se nalazi u blizini onog rockera Johnnyja Ramonea i Chrisa Cornella. Groblje Forever osnovano je 1899. godine i smješteno u blizini parcele Paramount Pictures, a postalo je i povijesna znamenitost i kulturno središte u Los Angelesu, te dom mnogih koncerata prije pandemije.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije