Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Vijoleta je bila miss, a nakon razvoda počela se debljati: Sada ne mogu sama zavezati tenisice

Foto: RTL
1/6
07.10.2020.
u 11:10

Vijoletu danas najviše brine njezino zdravlje zbog kojeg se ne može igrati s unukom kojeg obožava, ali ni sagnuti se kako bi zavezala tenisice.

Uskoro počinje nova sezona showa "Život na vagi" u kojoj će natjecatelji uz pomoć trenera i nutricionista raditi na tome da se riješe viška kilograma i da steknu zdrave navike pogotovo kada je riječ o prehrani. Jedna od natjecateljica nove sezone je Vijoleta Taleski koja dolazi iz Zagreba, vlasnica je i konobarica u jednom kafiću u zagrebačkoj Dubravi te mama 23-godišnje kćeri. Za prijavu u 'Život na vagi' motivirali su je rezultati prijašnjih natjecatelja.

Vesela i otkačena Zagrepčanka, kako sebe opisuje, silno bi željela promijeniti svoj izgled i izgubiti kilograme koji je muče, no dosad su je, priznaje, njezina lijenost i nedosljednost u tomu sputavale.

Debljati se počela nakon trudnoće, a rastava nakon 16 godina braka donijela joj je dodatan stres koji je rješavala prekomjernom količinom hrane. Vijoletu danas najviše brine njezino zdravlje zbog kojeg se ne može igrati s unukom kojeg obožava, ali ni sagnuti se kako bi zavezala tenisice.

Neispunjeni snovi ove Zagrepčanke, koja je 1989. godine bila Miss Velike Gorice, sada su zdravlje, pronalazak idealnog, ali i želja da ponovno stane u malu crnu haljinu. Kaže kako nikada nije imala komplekse i to ju je dijelom i dovelo do težine koju ima sada. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije