Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadni odlazak

Vidoje i Nikolina Ristović u braku su bili devet godina, a prošle godine jednim pozivom spasio joj je život

U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristovi?, suprug Nikoline Ristovi? - arhiva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
08.05.2022.
u 12:44

Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina. Prije nego što su započeli vezu bili su prijatelji. Za Vidoja je to bila ljubav na prvi pogled, a lijepu voditeljicu vidio je na televiziji budući da je ona u to vrijeme radila u Srbiji te je živjela na relaciji Zagreb- Beograd.

Suprug naše poznate televizijske voditeljice Nikoline Ristović (43), Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godina života. Tužnu vijest je za srpske medije potvrdila i sama voditeljica. Srpskom povjesničaru umjetnosti iznenada je pozlilo iza ponoći, a po izlasku na teren Hitna je konstatirala smrt.

Nikolina i Vidoje u braku su bili devet godina. Prije nego što su započeli vezu bili su prijatelji. Za Vidoja je to bila ljubav na prvi pogled, a lijepu voditeljicu vidio je na televiziji budući da je ona u to vrijeme radila u Srbiji te je živjela na relaciji Zagreb- Beograd.

Vidoje je Nikolini dugo udvarao, a njihova veza okrunjena je romantičnom prosidbom, a potom i brakom na raskošnoj ceremoniji. Zaprosio ju je u jednom beogradskom restoranu s prstenom od bijelog zlata vrijednim preko 100.000 kuna, a na uho joj je tada zapjevao pjesmu Sandija Cenova ''Žena budi mi ti''. Vjenčanje se održalo 2013. godine u Monte Carlu, a potom su dobili kćerkicu Unu Sofiju.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Osim prijatelja iz cijelog svijeta, ovoj luksuznoj svadbi u hotelu u kojem se nalazi i jedan od sto najboljih restorana svijeta prisustvovali su i Nikolinini prijatelji iz Zagreba, a Snježani Mehun pripala je čast da bude Nikolinina kuma. Kruna njihove ljubavi bila je kćerkica Una Sofija.

Prošle godine obitelj je izbjegla veliku tragediju kada su Nikolina i Una pronađene onesviještene u Stanu u Zagrebu zbog trovanja ugljičnim monoksidom. U spas im je stigao prijatelj koji je na poziv Nikolininog supruga Vidoja, koji je u to doba bio u Beogradu, došao provjeriti jesu li Nikolina i Una dobro jer mu je Vidoje rekao kako je Uni pozlilo. Nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a njenu kćer Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj. Iz bolnice su otpuštene sljedeći dan i obje bile izvan životne opasnosti, a lako se moglo dogoditi suprotno jer je u stanu izmjerena pri dolasku službenika iz plinare sedam puta veća razina od dozvoljene, što je iznosilo oko 150 ppm ugljičnog monoksida, A za posljedicu ostavlja dezorijentaciju, nesvjesticu i najkobnije od svega - smrt.

Početkom prošle godine Nikolina i Vidoje kupili su luksuznu kuću u podsljemenskoj zoni u Zagrebu koju su krenuli uređivati, nedavno su zajedno uživali na obiteljskom odmoru u Španjolskoj.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Komentara 2

OR
orwell1984
13:02 08.05.2022.

kakav gubitak...

DU
Deleted user
13:37 08.05.2022.

Tragedija ,mlad čovjek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije