Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidoje Ristović

Iznenada preminuo suprug Nikoline Pišek u 44. godini života

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
08.05.2022.
u 11:54

Srpskom povjesničaru umjetnosti iznenada je pozlilo iza ponoći, a Hitna pomoć nakon dolaska na teren konstatirala je smrt.

Vidoje Ristović, suprug naše poznate TV voditeljice Nikoline Ristović, noćas je iznenada preminuo u 44. godini života. Tužnu vijest za srpske je medije potvrdila i sama Nikolina koja nije imala snage reći bilo što više na tu temu, prenosi Blic. 

Srpskom povjesničaru umjetnosti iznenada je pozlilo iza ponoći, a Hitna pomoć nakon dolaska na teren konstatirala je smrt. 

Vidoje je rođen 27. srpnja 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima kći Mateu, a u prosincu 2014. Nikolina i Vidoje postali su roditelji kćeri Une Sofije. U bračnu luku uplovili su 2013. godine, samo godinu dana nakon što su u javnosti otkrili da su u vezi. Glamurozno vjenčanje održalo se u Monte Carlu, a mladenci su slavili čak tri dana u krugu stotinjak gostiju kojima je bio plaćen put privatnim avionom iz Beograda do Monte Carla. Vidoju je kum bio bivši političar Milan Beko, dok je Nikolinina kuma bila Snježana Mehun, danas Schillinger. Na vjenčanju su bila i brojna poznata lica poput Sandre Meljničenko i njenog supruga, ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

24.05.2016., Zagreb - Party Story Hall of Fame u Laubi - kuci za ljude i umjetnost. Vidoje Ristovic, Nikolina Pisek. "nPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Vidoje je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu te stekao diplomu povjesničara umjetnosti. Posljednjih godina živio je i radio na relaciji Zagreb-Beograd. Početkom prošle godine kupio je luksuznu kuću od 500 kvadrata u podsljemenskoj zoni u Zagrebu koju su proteklih mjeseci zajedno renovirali i spremali se za useljenje. 

Inače, Ristović potječe iz bogate obitelji. Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof se od devedesetih godina bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima, a svoju ljubav prenio je i na sina Vidoja. 

Vidoje je javnosti poznat i kao bivši dečko srpske glumice  Katarine Radivojević koju domaća publika zna po ulozi u seriji 'Najbolje godine' koja se prikazivala na Novoj TV. 

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe 

Komentara 46

Avatar Odojak
Odojak
12:39 08.05.2022.

Izgledao je kao da ima 64 a ne 44 godine, zar su povjesničari tako bogati da mogu živjeti na tako visokoj nozi i ženiti starlete?

MA
markodoncic
13:02 08.05.2022.

Nije bitno tko je i što je, jer je premlad umro. Saušešće porodici. Iza njega ostaje dvoje djece. To što je imao po svojoj familiji više novaca od nekog prosjeka ne daje nikome za pravo da pokoojnog proglašava hohštapplerom i sličnim nazivima. Kakav je bio da je bio Nikolini je bio očito dobar suprug a vjerujem i uzoran otac, ostalo nije važno. Pokoj mu vječni.

PE
Pendrek57
13:15 08.05.2022.

Nego dal se bude sad Pisekica vrnula u Zagreb!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije