Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVNI SUKOB OKO IMOVINE'

VIDEO Zaštitari iznijeli Dikana iz stana, on bijesno poručuje: 'Odlazim iz Hrvatske'

Josip Radeljak
Foto: Facebook/Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
07.05.2020.
u 10:28

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan objavio je niz videa i slika na društvenim mrežama koji prikazuju dolazak zaštitara po njega te uništavanje njegove imovine. U nastavku objave kaže kako mu je ovo posljednja objava dok je u Hrvatskoj.

Josip Radeljak Dikan sinoć je nešto iza ponoći na svom Facebook profilu u podužoj objavi, koju u nastavku članka prenosimo u cijelosti, opisao navodni pravni sukob oko imovine. Poduzetnik je iznio niz uvreda te zaključio sve pozdravom svima koji ga prate.

Inače, prateće slike i video prikazuju kako ga zaštitari iznose iz objekta, a snimao ih je i dok su razbijali ulazna vrata objekta, za kojeg se vjeruje da je Dikanov stan na Cvjetnom trgu koji kasnije spominje u objavi, te ga zapečatili. Nije nepoznato kako se godinama spori oko imovine te da je u takav jedan spor ušao i s vlastitom majkom Gjerminom Radman koja je preminula prošle godine.

Josip Radeljak
1/7

Ona je sa sinom Josipom, kako je isticala dok je bila živa, raskinula sve odnose još 1992. godine kada ju je izbacio iz kuće u Rimu, a zasmetalo joj je kada je na sudu isticao da je dementna.

U nastavku slijedi cjelovita objava Josipa Radeljaka.

Ovo je moj posljednji fb post dok sam još u Hrvatskoj !

Došao je dan da se zauvjek pozdravimo dragi fb prijatelji !
Ja odustajem od ovakve Hrvatske i ne želim više sudjelovati u nijednom obliku života u ovoj komunizmom opustošenoj i samo još divljaštvom obdarenoj balkanskoj zemlji ! Jutros sam napokon poslije duge i neuspješne pravosudne borbe sa četnicima u Hrvatskoj, doživio i zadnju potvrdu mojoj odluci, da se i opet odselim iz ove septičke jame od zemlje ! Sa par stotina škuda danas u Hr. možete iznajmiti majmunolike, obrijane ovlaštene ubojice, da Vas bez ikakve zakonitosti fizički napadnu, vuku, tuku i izbace iz Vaše vlastite kuće, a možda i ubiju, ako im se eto prohtije !?

Kupio sam za svoju djecu stan na Cvjetnom trgu, da poslije mene mogu sigurnije živjeti ako ostanu u ovoj komunizmom uništenoj oronuloj zemlji, ali silnici istočne variante "domoljubi" Porfirije i SPC popovi, koji su u ovoj zemlji zajednički još močniji sa notornim UDBAom i KOSom, ne daju mi več desetak godina ući u posjed mojeg od njih kupljenog samo dijela stana! Zbog neodgovornog poticanja glave obrijanih naoružanih zaštitara na zločin, naročito je zaslužna osim SPCa i nekorektna odvjetnica Vesna Ordulj sa svojom cijelom kancelarijskom bulumentom ! Pravosuđe, kojim udbaši također dijelom upravljaju, zajedno sa petom kolonom, sporo je i pristrano ! - pa se na njihove odluke čeka desecima godina, sve dok ti u stvari život ne prođe !? A tek jadna nam milicija, kojoj bi građanski trebalo kao vjerovati, - došla je na moj poziv nekoliko desetaka puta, ali svaki put jadno i nemočno "sliježe ramenima" kada shvati da se s druge strane radi o troprstim Pupavćevim silnicima !

Jutros su tako, kao zadnja kap u prepunoj čaši, došla na moj poziv u pomoć dva mlada policajca, i jedan od njih Hrvatski nastrojen, odmah mi je na vratima na uho šapnuo, da je onaj drugi s njime "srbin" - Saša !?? te da se pazim i budem oprezan??
Znači znao je, ono što mi svi, 30 godinama poslije pobijeđenog krvavog Domovinskog rata sa VelikoSrbima znamo ...!?
Pa što će nam takva policijska milicija, ako i za njih postoje "istiji" !? Napad SPC plaćenika iz podzemlja, ubojicama zaštitarima, završio se je jadno - tipično "po hrvatski", kao što se zorno vidi na predloženim slikama i snimkama! Bez obzira na zabranjen bliski kontakt zbog korona virusa, uniformirani snagatori neke "VIRTUS zaštite" svi bez zaštitnih maskica i rukavica, fizički su me več drugi put napali, navlačili i udarali na mojim kućnim vratima, dok je neki drugi četnički neandertalac sjekirom i batom marljivo cjepao moja kućna vrata (sve vidljivo), dok je za to vrijeme obrijane glavate nasilnike i ubojice naša Hr. milicija (po nalogu nekog "šefa" iz stanice) čuvala valjda od mene kao žrtve, da se ne bi slučajno branio !?

Foto: Daniel Pavlić

Da nije pre tužno bilo bi smiješno!
Eto zato sam odlučio vrlo brzo (samo dok sve ne rasprodam), otići iz ove kukavičke, velikoSrpske provincije, i još komunizmom naših Vladara potpuno razvaljene! Prijatelju Plenkoviću, druže Milanoviću, presveti pevaču Porfirije i domoljube Pupavće - ostavljam Vam moj voljeni mali dio ove ruševine od Hrvatske, na daljnju milost i nemilost, tako da bude baš onako jadna, nemoćna i siromašna kakvu vi njeni "domoljubi" od njenog nedavnog nastanka i želite!

A Vama prijatelji fbooka
Želim sve najbolje - Bilo mi je zadovoljstvo pisati se s Vama i želim Vam sreću, a ja odoh ubrzo opet sa onih 4.5 milijuna nesretnika komunističkim terorom iz domovine protjeranih, mrskih im Hrvata dijasporaca, gdje sam već jednom od ove iste Yu - UDBAe bježeći, živio 35 godina ! Zbogom prijatelji s fb i kada na Vlast možda jednom dođu pošteni Hrvati, valjda se opet i vidimo !!

Ispod objave redaju se komentari podrške, a jedan komentator je čak ponudio pomoć.

"Katastrofa, u šoku sam, nevjerojatno, kako da vam pomognem. Što se događa s ovom jadnom, državom i napaćenom narodom. Užas!" poručuje mu, a Radeljak spremno odgovara: "Teško možete pomoći, ovladali su zlotvori državom. Pripazite na sebe i svoju djecu!! I sretno!"

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Komentara 68

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
15:01 07.05.2020.

Tužno je da ovaj lik govori protiv komunizma, kad je bio njihov izvršitelj u Italiji do 90-te.

MR
mira.radic.90
14:35 07.05.2020.

A kad je Vlatku izbacivao? Stalno je nešto mudrovao,otimao,petljao se po sudovima,izigravao socijalni slučaj.O jado jadni.Sramvas bilo.

Avatar urbanihercegovac
urbanihercegovac
10:40 07.05.2020.

ode on vlatki u kanadu... eh ti mladi...ljubav nema granica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije