Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno na Večernjem

Večeras u 20.15. sati ne propustite! Jedna od najljepših Hrvatica nosit će online reviju ELFS-a iz svog doma

Foto: pixsell
1/11
07.05.2020.
u 09:47

Donatorska Online Fashion Show će podržati i mnoga poznata lica, a ovaj će put to učiniti u ulozi modela, noseći najnovije proljetno-ljetne ELFS kombinacije pa ćemo tako imati prilike u ulozi modela gledati pjevačice Žanamari Perčić, Maju Šuput, Indiru Levak, ali i Ivu Jerković, Antoniju Stupar Jurkin, Doris Pinčić Rogoznicu...

U vrijeme kada je koronavirus cijelu modnu industriju bacio na koljena, pravo osvježenje stiže nam od domaćeg dizajnerskog dvojca ELFS iza kojeg stoje Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Mladi dizajneri priredili su pravu modnu revoluciju i u suradnji s tvrtkom Black Carpet organizirali online modnu reviju na kojoj će predstaviti kolekciju Rivijera S/S 2020, a gledatelji će danas od 20.15 sati sve moći pratiti putem online aplikacija te na našem portalu Večernji.hr.

1/4

ELFSI redovito u svojim kolekcijama slave žene, žensku ljepotu i njihov svestrani duh, a iako ćemo sljedećih mjeseci biti lišeni većine stvari na koje smo navikli, prave ELFS djevojke uvijek znaju pronaći način i trenutak kako bi živjele te pokazale svoj stil. Kolekcija radnog naslova Rivijera S/S 2020 sastoji se od ležernih dnevnih komada ali i onih glamuroznijih, stvorenih da impresioniraju. Dizajneri se nisu ograničavali na pojedini tip silueta već nude kolekciju koju bi u tri riječi najbolje opisali kao retro, romantičnu i luksuznu. Uz ovu kolekciju neće biti teško, barem u mašti, otići na neko uzbudljivo i nezaboravno putovanje.

28.01.2020., Zagreb - U Kaptol Boutique Cinema centru svecano je otvorena je Revija Oscar filmova te modna revija hrvatskih dizajnera. ELFS. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

"Modna industrija, kao i mnoge druge, našla se u vrlo specifičnoj situaciji. Koliko se god trudili i željeli da nam se život vrati tamo gdje je stao i da sve bude kao prije, sve više svjesniji toga da to neće biti tako lako i da ćemo još određeno vrijeme živjeti po nekim novim pravilima, na koje se moramo, nažalost, naviknuti. Sve nas čeka neka nova “normala”, a o nama samima najviše ovisi kako ćemo se i kojim tempom prilagoditi novim okolnostima. Mi bismo bili najsretniji kada bismo mogli organizirati reviju kao i prije, vidjeti sve divne ljude koji nas oduvijek podržavaju i družiti se s njima, no dok to ne bude moguće, morat ćemo se prilagoditi novim okolnostima. Sretni smo što ćemo barem na ovaj način vidjeti drage ljude te im vratiti tračak glamura i mode u njihove domove", ističe Aleksandar Šekuljica, dodajući da je svaka kriza ujedno i prilika te da će modni dvojac Elfs i dalje nastojati biti predvodnik  dobre prakse u ovim izazovnim vremenima.

1/5

"Svjesniji smo nego ikad prije koliko je osobni stil važniji od modnih trendova. Upravo zato se ova kolekcija sastoji od komada koji su dovoljno bezvremenski da će ih se moći nositi i da će biti jednako aktualni i u sezonama koje dolaze. Situaciju u kojoj smo se našli nitko nije mogao predvidjeti i vjerujem da se svi na svoj način pokušavamo prilagoditi“, ističe Ivan Tandarić, te dodaje: “Ovim projektom želimo pokazati da se ni u ovim teškim vremenima ne predajemo, što je i naša poruka svima. A dok ne dođu neki bolji dani, u kojima ćemo se moći predstaviti na naš tradicionalni način, raduje nas mogućnost druženja te susret s klijentima i prijateljima putem online platforme", naglašava Ivan Tandarić.

Online Fashion Show će podržati i mnoga poznata lica, a ovaj će put to učiniti u ulozi modela, noseći najnovije proljetno-ljetne ELFS kombinacije pa ćemo tako imati prilike u ulozi modela gledati pjevačice Žanamari Perčić, Maju Šuput, Indiru Levak, Domenicu Žuvelu, ali i Ivu Jerković, Antoniju Stupar Jurkin, Lejlu i Tarika Filipovića, Doris Pinčić Rogoznicu, Nives Ivanišević, Sivliju Dvornik, Marijanu Kusić, Anitu Dujić, glumicu Petru Kurtelu, ali i brojne druge.

"Nije me bilo teško nagovoriti jer je ideja odlična. Oduvijek mi se sviđala njihova inovativnost i kreativnost, a vjerujem da nam, u ovo nimalo lako vrijeme, svima treba dobrih priča i sadržaja koji će nam vratiti duh i osmijeh na lice", priznala je Maja Šuput.

Na modnoj pisti, u vlastitom dnevnom boravku, Maji će se pridružiti i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

1/10

"Jako mi je drago da su se moji prijatelji ELFSI snašli u ovoj ludoj situaciji i da će ipak nastaviti raditi i funkcionirati. Mislim da je izrazito važno u ovom trenutku podržati sve hrvatske proizvode i ljude koji žive od svog rada i ruku i iza kojih stoje godine ulaganja. Držim im fige i navijam za njih, a nadam se da će sve ovo brzo proći i da ćemo čim prije ponovno stati na svoje noge", izjavila je.

Modni dvojac vrlo brzo je podržala i Nives Ivanišević.

"Svi smo se prvi put našli u ovako specifičnoj situaciji i na nama je izbor kako ćemo reagirati i kako ćemo se nositi s tim. ELFSI su, u što ni najmanje nisam sumnjala, odgovorili na svoj kreativni način pa tako reviju s klasične modne piste sele u dnevni boravak. Aleksandru je doslovno trebala jedna milisekunda da me nagovori da se pridružim. Ponosna sam na dečke, a posebno me veseli to što će se sakupiti donacija za udrugu Hrabri telefon jer smo više nego ikad svjesni koliko nam je psiha važna", istaknula je.

Foto: Instagram screenshot

Ova je revija ujedno i donatorska akcija kojom se prikupljaju sredstva za udrugu Hrabri telefon.

"Hrabri telefon besprekidno pruža podršku djeci, mladima i njihovim roditeljima putem svojih savjetodavnih linija i e-savjetovanja, a mentalno zdravlje je nešto što je u ovim danima posebno ugroženo. Od srca zahvaljujem dvojcu ELFS što su prepoznali važnost očuvanja mentalnog zdravlja kao i rad Hrabrog telefona i odlučili nam pomoći", ističe Hana Hrpka, predsjednica udruge Hrabri telefon.

Foto: Instagram screenshot

Osim modnih noviteta, gledatelje očekuje i zanimljivi panel "Fashion Survivor Talk", u kojem će sudjelovati modni i medijski eksperti iz cijelog svijeta, glavni urednici i direktori najprestižnijih svjetskih modnih i lifestlye magazina, među kojima i Lucy Lara, glavna urednica Harper's Bazaara iz Mexico Cityja.

"Kad me je Ivona nazvala, koju poznajem još sa školovanja u Londonu, oduševila me ideja jer mi ovdje još nismo organizirali ništa slično. Divno je da se čak i u ovakvoj teškoj situaciji za cijeli svijet ne predamo i pokušamo barem virtualno nešto učiniti za modnu industriju i pokazati sve te divne haljine. Obavijestili su me da se zaista jako puno poznatih osoba odazvalo projektu, što mi je zaista drago budući da je cijeli događaj donatorskog karaktera. Nadam se da će se u cijelom svijetu uskoro pronaći način da se ipak život koliko toliko dovede u normalu", istaknula je Lucy Lara.

Foto: zvonimir ferina

Osim gostiju iz inozemstva, u panelu će sudjelovati i domaći modni medijski stručnjaci: modni urednik Saša Joka, modni stručnjak Nenad Korkut, modni fotograf Goran Čižmešija, urednica In Magazina Nove TV Ivana Mandić, glavna urednica Dive Vesna Blašković, direktorica korporativnih komunikacija Podravke Marinka Akrap, influencerica i poduzetnica Rita Rumora, direktorica tvrtke Black Carpet i predavačica na Sveučilištu Sjever Ivona Čulo te naravno Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz modno dvojca ELFS.

"U ovim izazovnim vremenima kada se sve preokrenulo preko noći i našli smo se u potpuno novoj situaciji koju prije samo nekoliko mjeseci nismo mogli niti zamisliti, razgovarat ćemo s modnim, medijskim i ekonomskim ekspertima iz cijelog svijeta o svim izazovima u kojima se našla ova, ali i druge industrije te pokušati pronaći odgovore i rješenja za budućnost koja je pred nama. Jako nam je drago da se svima svidjela naša ideja te su se bez problema odazvali čak iz dalekog Meksika, Pariza, Milana, Budimpešte, Amsterdama, Beograda…", ističe Ivona Čulo iz Black Carpeta, ne želeći odati baš sva imena poznatih svjetskih urednika, no
svi zainteresirani moći će ih uživo vidjeti večeras na Facebooku Večernjeg lista. 

Modno druženje upotpunit će i nastupi Ivana Dečaka iz grupe Vatra te mlade hrvatske DJ zvijezde Mihalea Matakovića, poznatiji pod imenom Mike & Me.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar PatriciaCH88
PatriciaCH88
15:35 07.05.2020.

ww​w​​.​​k​i​s​s​​t​​o​k​.​c​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije