Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA S FANOVIMA

Ninu Kraljić napali zbog 5G mreže, ona obrisala dio komentara pa prozvala Severinu

Nina Kraljić i Severina
Foto: Instagram
1/10
07.05.2020.
u 08:46

Nakon što je jučer zamolila fanove da potpišu peticiju protiv 5G mreže i njezina uvođenja u Zagrebu, Nina Kraljić našla se na meti novih kritika.

Ninu Kraljić znamo kao vrsnu vokalisticu i pobjednicu prve sezone showa "The Voice". Ekscentrična u svakom pogledu, kroz svoje djelovanje proteklih godina ne prolazi nezapaženo, kako na pozornici tako i na društvenim mrežama. Jučer je pjevačica uputila molbu fanovima da potpišu peticiju protiv uvođenja 5G mreže te je naišla na neistomišljenike.

Nina Kraljić i Severina
1/8

Sukob se nastavio i nakon toga, a u daljnjoj raspravi dotaknula se i glazbenog ukusa svojih fanova prokomentiravši pritom Severinu.

"Ja sam mislila da si ti pametna. Zašto trebamo potpisati? Da nestane COVID-19 ili da ljudi prestanu dobivati rakove? Ili možda da nas ne prisluškuju?" upitala ju je pratiteljica, a Nina joj je ubrzo odgovorila.

Foto: Daniel Pavlić

"Ja sam mislila da ste vi prosječni hejter. I bila sam u pravu. Koji način komunikacije. Slagali se s nečim ili ne, nije ok vrijeđati. Osnove polemiziranja gospođo. Jeza", napisala joj je nazad, a onda ju ni pratiteljica više nije štedjela.

"Jeza je nazivati hejterom sve što se ne slaže sa slikama tvojih deluzija", poručila joj je.

Pjevačica je potom istaknula kako na svom profilu može tvrditi što god želi te je ponovno opisala kao "hejtera", a onda je uslijedio komentar u kojem joj je sugerirano da se bavi glazbom te je došlo do spomena Severine.

Foto: Daniel Pavlić

"Ako vam se ne sviđa što komentiram ne morate pratiti ovu stranicu. Bavite se svojim poslom, ali sloboda govora je moje pravo. I još jedna opaska. Severina je vama glazba? Sretno", napisala je Nina, a komentari su ubrzo obrisani te više nisu dostupni na njenom Facebooku.

Podsjetimo, od fanova jučer zatražila da potpišu peticiju protiv 5G mreže u Zagrebu.

"Molim vas, potpišite peticiju. Razloga je mnogo", napisala je Nina jučer u objavi s peticijom na Facebooku, a ispod se zaredalo nekoliko komentara, gdje jedan pratitelj postavlja protupitanje i traži od Nine da navede samo jedan razlog. Odmah ispod nalazi se komentar u kojem je izraženo više ljutnje. 

Foto: Daniel Pavlić

"Može biti milijun razloga, ali ni jedan nije realan i točan! Informirajte se na znanstvenim siteovima, a ne na copy-paste portalima!" napisao joj je još jedan.

Nina Kraljić i Severina
1/6

U kasnijoj objavi uz svoj spot za pjesmu "Lay You Down" jasno je poručila sljedeće: "Naslušala sam se gluposti, ali najdraža mi je ta da trebam imati dve persone. Jednu za javnost, drugu privatno. Dakle, nisam fake, ne mislim biti fake i pričam i pjevam ono što mislim i osjećam i držim se toga nepokolebljivo, a to je vrlo rijetko danas. Ne radim ni glazbu po kalkulaciji 'što će biti hit' pa sigurno neću ni sebi nabijati cenzuru. Svi imamo pravo reći što mislimo i stajati iza onog u što vjerujemo. I u redu je i posve normalno da se oko neke teme ne slažemo, ali jedno je zrelo i zdravo argumentirati i polemizirati, a drugo vrijeđati. Umjesto da potaknete mlade na otvoreno izražavanje, ispada da se trebamo bojati stajanja iza vlastitih principa i bojati se diskusija i negativnih, lančanih reakcija. Kome se ne sviđa što imam za reći ne mora biti tu. Ionako da samo skupljam fanove i masu, radila bi drugačiju vrstu muzike. Idem sad fino gejmat na Playstationu, upalit laptop, mobitel stavit na uho i možda i stat pored mikrovalne da se naviknem na 5G ozračivanje.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar hadezeovci za Milorada
hadezeovci za Milorada
08:51 07.05.2020.

Ne mogu naći podatak je li Nina Kraljić doktorirala radiokomunikacije kod nas ili vani, pa ako netko zna...

BI
Biouskoli91
09:01 07.05.2020.

Slazem se da je 5G vrlo problematican na zemlji koja je ravna i stalno spricana aluminijem iz aviona. Za nas ostale, koji zivimo na okrugloj zemlji, 5G je pozitivns stvar - vise odasiljaca manje snage, samim tim i manja snaga odasiljanja s mobitela. Uopce, kao sto je vec imala komentar - neka se informira na znanstvenim portalima, a ne na click-bait portalima.

Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
09:43 07.05.2020.

Mislim da bi Nina Kraljić trebala više koristiti meko nepce prilikom pjevanja. Nisam je nikada čuo kako pjeva (nemam pojma ni tko je to, ali tu piše da je vokalistica), također se uopće ne razumijem u pjevanje - ali too je moje mišljenje i ja imam pravo na njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije