Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRNA I ALEN

VIDEO: Zajedno su skinuli više od 100 kilograma! Kandidati 'Života na vagi' otkrili su nam svoje tajne

Mirna Posavec i Alen Španiček
Foto: Screenshot
1/10
14.11.2021.
u 18:45

Mirna je na svom izgledu marljivo nastavila raditi i nakon showa. Svakodnevno odlazi u teretanu, završila je tečaj za fitness instruktora i ima nekoliko klijenata, kojima pomaže da ostanu u formi. U show je došla sa 135 kilograma, a sad ih ima 73

Mirna Posavec i Alen Španiček, kandidati četvrte sezone showa "Život na vagi"  bili su naši gosti u video intervjuu. Mirna je osvojila nagradu od 50 tisuća kuna budući da je uspjela skinuti najviše kilograma od svih nefinalista, a Alen je prvi ispao, no uspio je marljivo raditi na sebi i skinuti više od 50 kilograma, te postati tajni finalist. 

Mirna je na svom izgledu marljivo nastavila raditi i nakon showa. Svakodnevno odlazi u teretanu, završila je tečaj za fitness instruktora i ima nekoliko klijenata, kojima pomaže da ostanu u formi. U show je došla sa 135 kilograma, a sad ih ima 73.  Alen je priznao da je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, a nije imao ni podršku obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije