Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV EMISIJA

VIDEO: Jura Pađen: 'Na jednom koncertu dobio sam bocom u glavu'

Aerodrom
Foto: Vecernji.hr
1/4
20.02.2020.
u 21:30

Grupa Aerodrom zasvirala je u našem studiju ususret njihovom koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo, a poznati glazbenik otkrio nam je brojne zanimljivosti iz njegove bogate karijere.

Grupa Aerodrom u subotu na koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo nakon prošlogodišnjeg koncerta na Šalati ponovno obilježava 40 godina postojanja. Uz Juricu Pađena i Tomislava Šojata danas u Aerodromu sviraju i pjevaju i nešto mlađi Ivan Havidić, Damir Medić, Fedor Boić, Jelena Vlačić, Ana Šuto, Mario i Zvonimir Domazet, Borna Čop i Hrvoje Prskalo.

Danas bezvremesnkim hitovima poput "Fratello", "Obična ljubavna pjesma" ili "Stavi pravu stvar na pravo mjesto" pridružili su se i neki noviji hitovi koje je Pađen pisao proteklih pet godina, a predstavio na albumu "Dnevni rituali", koji je izašao krajem prošle godine.

Iza Pađena je bogata karijera u najpoznatijim domaćim bendovima, a osim što je svirao svoje najveće hitove, u studiju nam je i ispričao brojne anegdote s koncerata, poput one kada je u Novom Sadu dobio bocom u glavu i prije nego li je počeo svirati. Pogledajte još jednu emisiju na Vecernji TV: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije