Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrebačkoj areni

VIDEO Emotivan susret Aleksandre Prijović s voditeljem RTL-a kojeg je osobno pozvala na koncert

Zagreb: Press konferencija Aleksandre Prijović nakon koncerta
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/22
02.12.2023.
u 10:54

Na koncertu je bio i voditelji RTL-a Danas Adrian De Vrgna kojeg je pjevačica osobno pozvala tijekom konferencije za medije koje je održala prije nekoliko tjedana. Na videu koji je snimljen u Areni nakon koncerta sreli su se Prijović i De Vrgna te srdačno pozdravili.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) u petak je održala svoj prvi koncert u Areni Zagreb. Aleksandra je na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će održati ukupno pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Njezini koncerti su zakazani još za subotu, 2. prosinca, kao i 3.,4. i 6. prosinca.  Na ovim koncertima Aleksandra će pjevati za skoro 90.000 ljudi, a na njezinom prvom koncertu našla su se i neka poznata lica. 

U publici su fotoreporteri tako uhvatili Ivu Todorić koja im je spremno pozirala, ali i Marka Grubnića koji je snimao događanja u Areni. Na tribinama su bila i druga poznata lica koja su se zabavljala na koncertu ove pjevačice. Osim toga, na koncertu je bio i voditelji RTL-a Danas Adrian De Vrgna kojeg je pjevačica osobno pozvala tijekom konferencije za medije koja se održala prije nekoliko tjedana. Na videu koji je snimljen u Areni nakon koncerta sreli su se Prijović i De Vrgna te srdačno pozdravili. Emotivna pjevačica voditelja je zagrlila te su kratko porazgovarali.

VIDEO: Igor Šoban/PIXSELL

Inače, De Vrgna je ranije priznao da sluša Aleksandrinu muziku kao i bilo koju drugu. 

- Ne bih se nazvao najvećim obožavateljem, ali volim pjesme koje su dio kultura ovih prostora; starogradske, narodne, sevdah. Njezin opus poštujem jer je tu vidljiva odlična produkcija i očito sjajan tim - rekao je pa dodao u intervjuu za Gloriju

- Stvar je ukusa što ćete slušati - ja slušam sve; i klasiku, i rock, i pop i tradicionalnu glazbu, i evergreen - i glazbu dijelim baš kao i ljude - na dobre i loše. Volim Dinu Dvornika, Josipu Lisac, Tinu Turner, Elvisa, Stonese, Olivera, Arsena, A. Franklin, ali i Priju. Zašto ne? Pjeva li se, piva ili peva, zar je važno?

VEZANI ČLANCI

Dodao je i da na koncert nije planirao ići, no kada ga je ona javno pozvala...

- Na koncert ipak nisam planirao ići. Poziv je bio spontan. Kako sam čuo - ona je upoznata s mojim radom. Ja s njezinim. Uzajamno se poštujemo, kao osobe koje radimo posao pod lupom javnosti i želimo biti izvrsni u tome. Iznenadio sam se. Nisam očekivao. Lijepo od nje.

Inače, prvi koncert zakazan je još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. 

GALERIJA Poznati na koncertu Aleksandre Prijović

Zagreb: Press konferencija Aleksandre Prijović nakon koncerta
1/24

Komentara 10

CA
cavecanem
12:41 02.12.2023.

Zemljaci se našli u inostranstvu. Ništa čudno.

ZA
zagabria4
14:31 02.12.2023.

Koliko medijske pompe oko turbofolka u Zagrebu. Vidi se da smo uspješno izgubili sve medije, svaka na čast.

Avatar suludih10
suludih10
16:19 02.12.2023.

Postoji obveza da se nju mora voljeti? Ja ne ne volim i ne mogu se ni u kojem slučaju i ni u kojem vremenu identificirati s njezinom "glazbom"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije