Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi koncert u Zagrebu

Aleksandra Prijović je zaplakala nakon pjesme 'Devet života', a na pozornici joj se pridružio i sin

Zagreb: Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/37
01.12.2023.
u 23:35

Posebni gosti prvog koncerta bili su Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić. S Acom je otpjevala "Litar vina, litar krvi", a on je izveo svoje "Da si tu" i "Sve ti dugujem". Željko je pjevao "Grlicu", "Možda" i "Ljubavnika"

Voljeli je ili ne, jedno se mora priznati - Aleksandra Prijović je u kratkom vremenu postala jedna od najvećih regionalnih zvijezda, uz bok Dini Merlinu i Lepoj Breni. Na večerašnjem prvom od čak pet rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni mogli smo vidjeti koncert produkcijski dostojan najvećih svjetskih zvijezda. Vrhunski zvuk, ogromni video zid, svjetlosni efekti, vatra, plesači i raspoložena Aleksandra. 

- Uvijek prije koncerta mislim se što ću reći, ali sad prvi put nisam znala što da vam kažem osim veliko hvala za sve što smo zajedno napravili. Hvala vam za ljubav, a ja ću se potruditi da se dobro zabavite - rekla je Aleksandra Prijović odmah na početku svog koncerta dok je izvodila pjesmu "Za nas kasno je". Ovo je svakako bila posebna večer za Aleksandru koja je više puta tijekom koncertna pokazala koliko je emotivno doživjela svoj prvi veliki zagrebački koncert. 

- U publici je moja dugogodišnja prijateljica Dragana, s kojom sam išla u školu. Tko bi mogao zamisliti kada smo dolazile u Zagreb da ću jednog dana ovdje nastupati u punoj dvorani - rekla je Aleksandra, koja je i zaplakala nakon što je izvela pjesmu "Devet života". Publika je znala sve pjesme i uglas pjevala hitove poput "Klizav pod", "Zver", "Psiho" i druge. 

Posebni gosti prvog koncerta bili su Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić. S Acom je otpjevala "Litar vina, litar krvi", a on je izveo svoje "Da si tu" i "Sve ti dugujem". Željko je pjevao "Grlicu", "Možda" i "Ljubavnika". 

- Slušam vas još od malih nogu, nevjerojatno mi je da ste danas sa mnom na ovoj pozornici - rekla je Prijović kojoj je ipak najdraži gost na pozornici bio njen četverogodišnji sin Aleksandar. - Akiju se inače ne da izaći, a sad je strpljivo čekao sat vremena - rekla je ponosna mama i otpjevala pjesmu "Zvuk tišine"

Aleksandra je otpjevala i nekoliko hrvatskih hitova. Na polovici koncerata odala je počast Akiju Rahimovskom pjevajući "Dođi" od Parnog valjka, a pri kraju je sve raspametila izvodeći "Tek je 12 sati" i "Hajde da ludujemo". Nakon dva i pol sata Aleksandra se još jednom zahvalila publici i otpjevala "Legitimno", a zatim na bisu još jednom dva najveća hita - "Psiho" i "Dam Dam Dam". 

- Hvala vam što ste cijelu večer pjevali sa mnom. Veselim se da ću tu biti pet dana, zaključila je Aleksandra Prijović svoj prvi zagrebački koncert. 

Zagreb: Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni
1/28

Komentara 23

LO
loraxy
23:49 01.12.2023.

Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj! Fuj!

VA
valides
23:50 01.12.2023.

Jel ovo neka noćna mora ili stvarnost?????

BJ
bjmaro
00:02 02.12.2023.

Još jecam . Šund najgore fele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije