Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna zvijezda

Aleksandra Prijović nakon prvog zagrebačkog koncerta: 'Nisam mogla suspregnuti suze'

Zagreb: Prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/40
02.12.2023.
u 00:32

Najavila je da će na idućim koncertima biti i hrvatskih izvođača. Nije htjela otkriti je li to Jelena Rozga

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je svoj prvi zagrebački koncert koji je otvorila pjesmom Za nas kasno je i emotivnim govorom koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Nakon koncerta održala je konferenciju za medije na kojoj je još jednom istaknula kako je svjesna svog uspjeha jer je postala prva glazbenica koja je rasprodala pet zagrebačkih Arena. 

- Imam najbolju publiku na svijetu i to ne bi bilo moguće bez njihove podrške, kazala je i još jednom napomenula da je sve jako emotivno doživjela. 

- Sad me već zezaju da uvijek plačem na pozornici, ali stvarno nisam mogla suspregnuti suze - rekla je i zahvalila svojim gostima Aci Pejoviću i Željku Samardžiću. - Aco je moj kum i velika mu hvala na svemu, pogotovo jer je nastupio bolestan, dodala je i najavila da će na idućim koncertima biti i hrvatskih izvođača. Nije htjela otkriti je li to Jelena Rozga.

- Jelena je moja kolegica i prijateljica i jako je cijenim - kazala je.

VIDEO Pogledajte početak koncerta Aleksandre Prijović

VEZANI ČLANCI:

Aleksandra Prijović u petak je održala prvi od svojih pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Srpska pjevačica nalazi se na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će imati pet nastupa u Zagrebu. Datumi njezinih nastupa su nastupa 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a karte za ove događaje već su rasprodane. Cijene karata tijekom službene prodaje kretale su se od 25 eura za parter do 130 eura za najskuplja mjesta u VIP ložama. A tijekom pet koncerata pjevačica ih je prodala oko 90.000 što znači da će taj broj ljudi slušati njezin glas uživo. Inače, večerašnji koncert zakazan je još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. 

Komentara 50

Avatar Art of Noise
Art of Noise
00:42 02.12.2023.

A 'ko bi drugi i mogao biti nego sestra joj po cajki. Vjerojatno će im se i Severina pridružiti. Da zaokruže "priču".

MI
miliša
01:33 02.12.2023.

Zagrebe, Zagrebe na što spade i sad će opet biti krivi Bosanci ovi ili oni a u biti je 90% slušatelja purgeri i agrameri

Avatar majkuvam
majkuvam
07:07 02.12.2023.

Pet koncerata,ulaznice 25 do 130 eura,lova se seli iz Zagreba za Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije