Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne razvodi se

Victoria Beckham uklonila tetovažu inicijala svog supruga: 'Bila mi je muka od nje'

Victoria Beckham is seen in New York City
Foto: KGC-505/starmaxinc.com
1/12
15.10.2022.
u 18:30

Victoria je gostovala u Today showu i objasnila razlog uklanjanja tetovaže. Proces je započela još prije nekoliko godina iz estetskog razloga. U intervju se dotaknula i o pisanju medija o njezinom (ne)slaganju sa suprugom svog sina Brooklyna Beckhama, Nicolom Peltz i vjenčanju.

Dizajnerica Victoria Beckham (48) prošlog je mjeseca potaknula glasine o razvodu nakon što su brojni obožavatelji primijetili da je uklonila tetovažu s inicijalnima svog supruga sa zapešća.

Victoria je gostovala u Today showu i objasnila razlog uklanjanja tetovaže. Proces je započela još prije nekoliko godina iz estetskog razloga.

-Napravila sam te tetovaže davno, davno prije i nisu baš osobito delikatne- rekla je dizajnerica te naglasila kako njezin suprug David i sinovim imaju predivne tetovaže.

-Moje su pak bile samo malo debele i malo su krvarile i jednostavno nisu bile tako lijepe. Samo nisu izgledale tako lijepo. To ne znači ništa više od toga-  objasnila je Victorija pa dodala: 

- Mediji su počeli nagađati da sam ostavila muža. Ne. Samo mi je bila muka od tetovaže. To je tako jednostavno.

U intervju se dotaknula i o pisanju medija o njezinom (ne)slaganju sa suprugom svog sina Brooklyna Beckhama, Nicolom Peltz i vjenčanju.

-Bilo je to prekrasno vjenčanje. Kao majci, vidjeti svog sina tako sretnog znači puno- kazala je dizajnerica pa otkrila što se nada de će Nicola uzeti kao primjere iz njezinog braka.

-Mislim da se radi o bliskoj obitelji i da su linije komunikacije uvijek otvorene. Nikada ne možete ponuditi pravi savjet, djeca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti tu- zaključila je.

Podsjetimo, o nesuglasicama između snahe i svekrve su počele uoči vjenčanja Brooklyna i Nicole koje se odvilo u travnju u SAD-u. Victoria je navodno htjela biti uključena u pripreme oko ovog glamuroznog vjenčanja i htjela je dizajnirati vjenčanicu za Nicole, ali to se nije dogodilo. Nova objava na društvenim mrežama tako je potvrdila da su obiteljske nesuglasice riješene, barem zasad. 

Naime, Victoria je nedavno na Pariškom tjednu mode predstavila je svoju novu kolekciju koja je bila izuzetno uspješna. Nakon što je na pisti pustila suzu, na svom Instagram profilu podijelila je obiteljske fotografije, a pratitelji su odmah primijetili kako izgleda da je došlo do primjera između bivše članice benda ''Spice Girls'' i njezine snahe Nicole.

Kao zahvalu za podršku, Victoria je podijelila niz fotografija na kojim se nalazi i dobro raspoložena Nicola, a sudeći prema opisu u kojem piše: ''Sve vas jako volim'' obiteljske nesuglasice stvar su prošlosti.

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

 

Komentara 1

BE
Berri
19:28 15.10.2022.

Kost i koža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije