Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotke iz izlaska

Nina Badrić promijenila imidž i oduševila izgledom: 'Ubijaš seksipilom'

Foto: Instagram
1/10
15.10.2022.
u 13:56

Pjevačica je odjenula kratku kožnu haljinu ispod koje je imala crne hulahopke, a gore je imala i crnu dugu majicu.

Glazbenica Nina Badrić (50) s pratiteljima je podijelila fotografije iz izlaska u kojemu je uživala s prijateljima, a pratiteljima je za oko zapela i promjena frizure popularne pjevačice. Naime, Nina je na fotografijama pokazala svoju kraću frizuru, ošišanu do ramena i lagano valovitu. 

- Živio život - napisala je u opisu fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Osim novom frizurom, oduševila je i izgledom. Pjevačica je odjenula kratku kožnu haljinu ispod koje je imala crne hulahupke, a gore je imala i crnu dugu majicu. Obula je crne čizme na visoku petu i srebrnim vrhom. 

"Nina s kratkom kosom! Predobro, jeej", "Najbolja frizura ikad", "Boginja ljepote", "Kosaa", "Nina ubijaš seksipilom", "Boginjo"; "Ljepotice", pisali su mahom oduševljeni pratitelji. 

Ove godine pjevačica je proslavila 50. rođendan, a brojni bi joj pozavidjeli na izgledu kojeg održava zdravom prehranom. Naime, posljednje dvije godine Nina ne konzumira životinjske proizvode, već se tu i tamo zna počastiti ribom.

VIDEO>>Madonna se pridružila Tik Tok trendu: 'Ako promašim, onda sam gay'

Ključne riječi

Komentara 6

CA
Cambridge
14:53 15.10.2022.

Dokle o njoj? Koga ona oduševljava? Neka posalje fotku kad se u jutro probudi. Da to vide obožavatelji.

JO
Jordi
14:54 15.10.2022.

Stvarno veliki doseg kad ti je sa preko 50 vrhunac ići u neke izlaske s ekipocom

Avatar Moodleen
Moodleen
14:39 15.10.2022.

A da se jednom godišnje zabunite pa da napišete nešto o npr. Štefici Horvat? Jel treba kontinuirano civilizaciju daviti sa vašim kojičkama, ristovičkama, badričkama, blablaševičkama...? Pa ima na svijetu i ljudi, ne samo trofaznjača i trofaznjaka. Fala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije