Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 23 godine

Marijana Batinić čestitala rođendan zgodnoj mlađoj sestri i objavila fotku: 'Kažu da smo nalik kao jaje jajetu'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/11
23.07.2021.
u 12:45

Karla je jučer slavila rođendan, a Marijana je objavila fotku na kojoj su slično odjevene, te imaju gotovo iste frizure.

Voditeljica Marijana Batinić na društvenim je mrežama objavila fotku s mlađom sestrom Karlom. Karla je jučer slavila rođendan, a Marijana je objavila fotku na kojoj su slično odjevene, te imaju gotovo iste frizure.

"Kažu da smo nalik kao jaje jajetu, a zapravo različitije ne možemo biti... Moja mlađa sestra danas slavi 23. rođendan! Emotivna račica mekog srca, privržena prijateljica, najbolja teta na svijetu... Sestro moja, sretan ti rođendaaaan" napisala je Batinić. 
Fotka je brzo skupila preko 6000 lajkova, a pratitelji su brzo krenuli s komentarima. 

 

"Iste", "Ma iste, brate" samo su neki od komentara koji su se referirali na njihovu fizičku sličnost. 

Inače, osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

"Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik", započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda otkrila i kako je to izgledalo odrastati s mlađim bratom i sestrom.

"Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", otkrila je Marijana i time nasmijala obožavatelje. 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije