Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi iznijeli mišljenje

Pjevačica progovorila o komentarima na račun debljine: Ja sam prava žena s celulitom, strijama i masti

Foto: Screenshot
1/7
23.07.2021.
u 12:00

Iako je njoj bilo svejedno, komentari na društvenim mrežama i ispod fotografija koje su se dijelile ipak su je dotakli stoga je odlučila progovoriti o tome.

Kubansko-američka pjevačica Camilla Cabello (24) nedavno je šokirala javnost fizičkom transformacijom koju je pokazala na plaži u Miamiju sa svojim dečkom Shawnom Mendezom (22). Naime, inače manja i mršavija pjevačica pokazala je svoju popunjeniju figuru u plavom bikiniju. Iako bi veliki broj žena drugačije reagirao, Camilla je ponosno pokazala svoje sitne mane te se nije opterećivala pokrivanjem svoga tijela ili skrivanjem od paparazza što je odlična poruka za druge žene. 

Foto: profimedia

Osim na plaži Camilla je potom snimljena u šetnji sa svojom majkom Sinuhe Estrabao u parku u Los Angelesu. Nosila je bež tajice i bež sportski top koji je istaknuo njezinu puniju liniju, a ona je još jednom pokazala kako ne mari za komentare. 

Iako je njoj bilo svejedno, komentari na društvenim mrežama i ispod fotografija koje su se dijelile ipak su je dotakli stoga je odlučila progovoriti o tome.

"Trčala sam u parku i gledala svoja posla, trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači trbuh cijelo vrijeme. Podsjetila sam samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo. Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo prave žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo", kazala je Camila u videu koji je podijelila na Tik Toku naziva: "Volim svoje tijelo". 

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

 Inače, Camilla je prošle godine za Wall Street Journal progovorila o borbi s opsesivno-kompulzivnim poremećajem i anksioznošću. 'Plakala sam u automobilu i razgovarala s mamom o tome koliko me muči anksioznost i OCD. U hotelskoj sobi čitale smo knjige o ovom poremećaju jer sam očajno trebala utjehu i olakšanje. Cijelo vrijeme sam doživljavala užasnu, nemilosrdnu tjeskobu zbog koje je sve bilo teško', tvrdi Cabello te dodaje da se svog stanja sramila te je odbijala pričati o tome kako bi ostavila dojam snažne žene.

IHeartRadio Jingle Ball 2019 - New York Camila Cabello at iHeartRadio's Z100 Jingle Ball 2019 at Madison Square Garden in New York City. John Nacion/starmaxinc.com Photo: PA Images/PIXSELL
Foto: John Nacion/PA Images/PIXSELL

VIDEO>> Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

Ključne riječi

Komentara 1

WA
wannabenovinari
12:33 23.07.2021.

Znam dobro jezik, ali ništa ju nisam razumio. Priča nešto što samo njoj ima težinu i značenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije