Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljstvo

Grašo otkrio koju Joksimovićevu gestu neće zaboraviti: Uzeo je privatni avion

Željko Joksimović
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
23.01.2019.
u 10:10

Petar Grašo nikada neće zaboraviti kako je Željko Joksimović uzeo privatni avion da bi bio gost iznenađenja na njegovu koncertu

U HRT-ovoj emisiji "U svom filmu" Tončica Čeljuska sinoć je ugostila pjevača Željka Joksimovića.

Povod njegova gostovanja jest veliki koncert koji  će 15. veljače održati u Areni Zagreb, a u razgovoru se osvrnuo na svoju karijeru, inspiraciju, obitelj, pripreme za velike koncerte te prijateljstva s brojnim  hrvatskim glazbenicima, među kojima ističe ono s Tončijem Huljićem, Petrom Grašom i Massimom. 

U uvodnom prilogu Huljić, Massimo i Grašo govorili su o svojem dragom prijatelju te je Huljić istaknuo kako je malo ljubomoran na njega jer je izvrstan i kao izvođač i kao autor. Massimo je pohvalio Joksimovićev talent i sviranje čak 14 instrumenata, dok je Grašo govorio o događaju koji nikad neće zaboraviti i zbog čega je zahvalan kolegi.

Naime, Grašo je pozvao Joksimovića da mu bude gost na jednom koncertu i ovaj je pristao. Dogodilo se da je Joksimović dobio još jedan angažman u to isto vrijeme, ali nije htio prekršiti obećanje koje je dao prijatelju.

– Bilo mu je žao prekršiti obećanje i zato je uzeo privatni avion i došao u Zagreb na pola sata kako bi kao gost iznenađenja otpjevao nekoliko pjesama na mojem koncertu i onda je otišao na svoj koncert. On je takav čovjek – pohvalio ga je Grašo.

Pogledajte što nam je Željko Joksimović otkrio o sebi u intervju

Komentara 4

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:28 23.01.2019.

14 instrumenata? triangl, štapići, činela, zvečka, kutija cedevite sa pijeskom...

SO
sohnahoakasaa
15:10 23.01.2019.

Koji su to likovi...zamisli gestu. Čovjek bi pomislio da je dao bubreg ili uzeo privatni avion da preveze neko bolesno dijete ili starca na operaciju....Nemoj Grašo nikad zaboraviti. Nedaj Bože da si si +žile prerezal' od ushičenja. Ipak je to drugar iz 'regiona' isto g kao i ti, cetinski, masimo i huljić. Sami hrvateki. Vidim da se i nina priključila 'sakuplja č ima peraja'.

Avatar patkovic
patkovic
11:36 23.01.2019.

pop stop u pet ambalaži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije