Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'oproštajka'

Velika promjena u životu Marijane Mikulić: 'Novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi'

Foto: Instagram
1/26
22.05.2022.
u 14:04

Glumica je sredinom travnja objavila da prodaje stan u kojem je s obitelji živjela sedam godina, a sada je objavila posljednju fotografiju na kojoj se vidi gotovo potpuno ispražnjena prostorija i posljednje obiteljsko druženje.

Glumica Marijana Mikulić(40) na svojem je Instagram profilu podijelila posljednju fotografiju svoje obitelji u stanu u kojem su proveli sedam godina.

„Oproštajka od stana. Bilo nam je lijepo. Novoj divnoj vlasnici želimo da joj bude lijepo kao nama", napisala je u opisu objave na kojoj sa suprugom i djecom pozira u gotovo potpuno ispražnjenoj prostoriji. Na fotografijama se vidi i da su se za kraj odlučili počastiti sladoledima te tako oprostiti od ove faze života.

U komentarima su joj brojni pratitelji poželjeli sreću. "Želimo vam puno divnih dogodovština u novom stanu. Nazdravlje i sa srećom“, pisali su im. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Marijana je sredinom travnja sa svojim pratiteljima podijelila da se njezina obitelj sprema za novo poglavlje u životu te da će iseliti iz stana kojeg su kupili prije sedam godina. 

- Prije sedam godina kupili smo stan. Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem da Jaki može i doma imati sve što mu treba. - napisala je glumica i nastavila: 

- Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. I taman kao neki znak dođe taj - BUM. Ja još ponekad sanjam stan u kojem sam odrasla, a koji je odavno nečiji drugi dom. Sanjat ću sigurno još i više ovaj, u kojem su moja djeca rasla, a svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi... – opisala je tada neke od uspomena.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije