Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemoguć izbor

Antonija Blaće usred emisije iznenadila gledatelje i napustila pozornicu, vratili je zaštitari: 'Neee, neću!'

Foto: RTL Screenshot
1/17
22.05.2022.
u 13:05

Voditeljica Antonija Blaće još je jednom pokazala koliko joj teško padaju ispadanja, a otkrila je i bez kojih maske ne može zamisliti ostale epizode showa.

Voditeljica Antonija Blaće (42) u jučerašnjoj je emisiji showa 'Masked singer' još jednom pokazala koliko joj teško pada ispadanje maski. U posljednjem eliminacijskom krugu jučer su se našli Slatkač i Meduza. Blaće je kazala da joj ove eliminacije teško padaju jer su njih dvoje dva najbolja vokala u showu, a s njom su se složili i drugi.

No, iako je to svima teško palo, publika je odlučila koga želi gledati dalje. Blaće je istaknula da ne može zamisliti polufinalnu emisiju bez bilo koje od te dvije maske. Zatim je pogledala prvo jednu masku, a onda drugu.

– Neću! - rekla je te otišla sa scene. Na pozornicu su je ponovno vratili članovi produkcije, a ona je vikala: "Nee! Neću!" 

Foto: RTL Screenshot
Nakon toga red je došao i na objavu rezultata. - Imam rezultate!- rekla je nakon toga te otkrila da Meduza nastavlja natjecanje.

Foto: RTL Screenshot
– Zašto je to tako moralo biti?- upitala ga je voditeljica tužno prije nego se saznalo tko je ispod maske. Kazala je da i dalje ne zna  gdje treba gledati čovjeka u usta maske, u oko ili u mrlju.

– Uskoro ćemo otkriti – rekla je nakon toga. Show je napustio Slatkač čiju je masku nosio pjevač Filip Rudan.

Foto: RTL Screenshot
Podsjetimo, u showu su ostale još četiri maske. Osim Meduze, tu su još Torpedo, Ajkula Drakula i Dalmatinka. Osobe koje su bile ispod maski, a već su otkrili svoje identitete, uz Rudana, su i voditeljica Marijana Batinić, influencerica Ella Dvornik, glumac Zlatan Zuhrić, operna pjevačica Sandra Bagarić, influencerica Andrea Andrassy, glumac Emir Hadžihafizbegović i pjevač Senna M. 

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Komentara 10

SU
Suomi
13:20 22.05.2022.

Jos jedan bezvrijedan show program nase televizije i lose voditeljice.

PE
pežo
14:45 22.05.2022.

Katastrofa -RTL program sve gori

KI
kiseli
15:03 22.05.2022.

Batinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije