Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1-kuhaj!

Jedan par neće čuti dobre vijesti od žirija

Foto: RTL
1/5
08.03.2018.
u 15:52

Jedan par u večerašnjoj emisiji napušta ovaj kulinarski show.

Kandidati su prošli tri iznimno teška kulinarska dana u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' jer je svaki zadatak bio sve teži, a žiri sve zahtjevniji i oštriji u komentarima.

 

Za nepravilno obrađene namirnice i dekoncentraciju bez problema su se okretale jedinice na kuhačama, mada su se našle tu i tri desetke za kunića na malteški način te pačja prsa.

Bez obzira na konačan odnos snaga dvaju timova na ploči s bodovima, danas je dan kada će jedan par napustiti show. Nikolinu i Otta te Loretu i Ivanu, šefove timova „Zlatno prase“ i „Kaciola“, od ispadanja iz showa čuva imunitet, no ipak večeras moraju donijeti tešku odluku – koji par poslati u prvi ovosezonski kuhoboj?

Vrijeme je da se jedan od deset najboljih parova kuhara amatera oprosti od daljnjeg natjecanja. Koja dva para idu u duel, koja će tri slijeda skuhati unutar 75 minuta i kakve će ocjene dobiti?

Odgovore ćemo doznati u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije