Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Garantirano dobar provod

Već danas rezervirajte ulaznicu za koncert Četiri tenora

Četiri tenora
Foto: Promo foto
21.06.2016.
u 13:45

- Na Griču počinjemo s nizom naših koncerata ovoga ljeta. - kaže Marko Škugor

Četiri tenora - velikani opernih i klapskih izvedbi, mladi i nadahnuti tenori Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vlado Garić i Marko Pecotić pozivaju vas na uzbudljiv koncert u atriju Galerije Klovićevih dvora, 13. srpnja u 21 sat. Bit će to koncert u okviru 35. večeri na Griču i prvi u nizu njihovih ovogodišnjih ljetnih koncerata pod zvijezdama, na kojima će svojim prelijepim glasovima puniti srca publike i diljem jadranske obale. 

Za koncert u Klovićevim dvorima pripremili su niz profinjenih talijanskih kancona, starih i novih dalmatinskih skladbi, opernih arija i ljubavnih šansona koje bude uspomene i razgaljuju dušu .

Iako još ovog proljeća nisu bili svjesni svog koncertnog potencijala, zajednički nastup na koncertu "Klape u Lisinskom" u travnju, na kojem su zaslužili stajaće ovacije, bio je, kažu, onaj pokretački kotačić koji ih je natjerao da prvo iskušaju onaj iskonski, prirođeni im glazbeni dar i usklade svoje unutarnje strune te zapjevaju zajedno. I tako se rodilo sjajan vokalni sastav Četiri tenora, koji se već na prvom nastupu u Lisinskom pokazao kao nova, nevjerojatna atrakcija na hrvatskom glazbenom nebu.

- Kada smo zajedno i kad radimo na repertoaru na pameti nam je jedna i jedina želja da svoju publiku dignemo na noge i da je ponesu melodije i stihovi te da s nama i zapjeva. - kazao nam je Marko Škugor, sjajan vokal, kojega su za nedavnog njegovog samostalnog koncerta na Lentu u Mariboru, naši susjedi Slovenci nazvali "prvim glasom Dalmacije".

A kad bismo ga ukratko predstavili svakako bismo trebali reći da je riječ o impresivnom tenoru, rođenom Šibenčaninu, koji se istaknuo u klapskom pjevanju i nastupima u klapi Kampanel, a s Klapom s mora sa skladbom "Mižerja" nastupio je i na Euroviziji 2013. godine. Zahvaljujući pak sjajnim skladbama poput  'Dalmatinska vilo', 'Srce južnjačko', 'Oće duša vanka tila', u relativno je kratkom vremenu okupio brojne fanove te svojim načinom pjevanja, stasom i glasom postao nadasve zanimlljiva samostalna estradna figura, što je potvrdio i njegov nastup na Lentu.

- S velikim nestrpljenjem očekujem nastup s kolegama Đanijem Stipaničevim, Vladom Garićem i Markom Pecotićem  i mislim da nas Četiri tenora ove godine očekuje nevjerojatno uzbudljivo koncertno ljeto. Bit će to za mene vrlo dinamično razdoblje jer uz koncerte Četiri tenora imam i nekoliko samostalnih koncerata. A što se tiče nastupa s tenorima za publiku smo pripremili obilje dobre glazbe i songova koji će nas siguran sam snažno emotivno povezati te će naš koncert vjerujem i publici i nama ostati u lijepoj uspomeni. Vjerujem da će prvi koncert tj. naša prva zajednička Večer na Griču, 13. srpnja, biti nezaboravna i za nas i za publiku, jer bit će to spoj dobre glazbe i sjajne lokacije. Zato mi ne preostaje drugo nego da pozovem publiku. Dođite i uživajte u druženju s nama! Četiri tenora očekuju vas s puno ljubavi, 13. srpnja, u 21 sat, u atriju Galerije Klovićevih dvora u Zagrebu! - kaže Marko Škugor

Ulaznice za koncert Četiri tenora potražite u Scardoni na adresi Srebrnjak 64, prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja. Karte se prodaju i u sustavu Eventima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije