Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Već danas rezervirajte ulaznicu za koncert Četiri tenora

- Na Griču počinjemo s nizom naših koncerata ovoga ljeta. - kaže Marko Škugor
21. lipnja 2016. u 13:45 419 prikaza
Četiri tenora
Foto: Promo foto

Četiri tenora - velikani opernih i klapskih izvedbi, mladi i nadahnuti tenori Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vlado Garić i Marko Pecotić pozivaju vas na uzbudljiv koncert u atriju Galerije Klovićevih dvora, 13. srpnja u 21 sat. Bit će to koncert u okviru 35. večeri na Griču i prvi u nizu njihovih ovogodišnjih ljetnih koncerata pod zvijezdama, na kojima će svojim prelijepim glasovima puniti srca publike i diljem jadranske obale. 

Za koncert u Klovićevim dvorima pripremili su niz profinjenih talijanskih kancona, starih i novih dalmatinskih skladbi, opernih arija i ljubavnih šansona koje bude uspomene i razgaljuju dušu .

Iako još ovog proljeća nisu bili svjesni svog koncertnog potencijala, zajednički nastup na koncertu "Klape u Lisinskom" u travnju, na kojem su zaslužili stajaće ovacije, bio je, kažu, onaj pokretački kotačić koji ih je natjerao da prvo iskušaju onaj iskonski, prirođeni im glazbeni dar i usklade svoje unutarnje strune te zapjevaju zajedno. I tako se rodilo sjajan vokalni sastav Četiri tenora, koji se već na prvom nastupu u Lisinskom pokazao kao nova, nevjerojatna atrakcija na hrvatskom glazbenom nebu.

 Četiri tenora Četiri tenora u atriju galerije Klovićevih dvora Glazbena raskoš od kancona i arija do Adele Četiri tenora Četiri tenora Proslavljeni tenor Đani Stipaničev OPET SIN! Marko Škugor: kad vidite ženu kako se muči dok rađa, volite je još više

- Kada smo zajedno i kad radimo na repertoaru na pameti nam je jedna i jedina želja da svoju publiku dignemo na noge i da je ponesu melodije i stihovi te da s nama i zapjeva. - kazao nam je Marko Škugor, sjajan vokal, kojega su za nedavnog njegovog samostalnog koncerta na Lentu u Mariboru, naši susjedi Slovenci nazvali "prvim glasom Dalmacije".

A kad bismo ga ukratko predstavili svakako bismo trebali reći da je riječ o impresivnom tenoru, rođenom Šibenčaninu, koji se istaknuo u klapskom pjevanju i nastupima u klapi Kampanel, a s Klapom s mora sa skladbom "Mižerja" nastupio je i na Euroviziji 2013. godine. Zahvaljujući pak sjajnim skladbama poput  'Dalmatinska vilo', 'Srce južnjačko', 'Oće duša vanka tila', u relativno je kratkom vremenu okupio brojne fanove te svojim načinom pjevanja, stasom i glasom postao nadasve zanimlljiva samostalna estradna figura, što je potvrdio i njegov nastup na Lentu.

- S velikim nestrpljenjem očekujem nastup s kolegama Đanijem Stipaničevim, Vladom Garićem i Markom Pecotićem  i mislim da nas Četiri tenora ove godine očekuje nevjerojatno uzbudljivo koncertno ljeto. Bit će to za mene vrlo dinamično razdoblje jer uz koncerte Četiri tenora imam i nekoliko samostalnih koncerata. A što se tiče nastupa s tenorima za publiku smo pripremili obilje dobre glazbe i songova koji će nas siguran sam snažno emotivno povezati te će naš koncert vjerujem i publici i nama ostati u lijepoj uspomeni. Vjerujem da će prvi koncert tj. naša prva zajednička Večer na Griču, 13. srpnja, biti nezaboravna i za nas i za publiku, jer bit će to spoj dobre glazbe i sjajne lokacije. Zato mi ne preostaje drugo nego da pozovem publiku. Dođite i uživajte u druženju s nama! Četiri tenora očekuju vas s puno ljubavi, 13. srpnja, u 21 sat, u atriju Galerije Klovićevih dvora u Zagrebu! - kaže Marko Škugor

Ulaznice za koncert Četiri tenora potražite u Scardoni na adresi Srebrnjak 64, prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja. Karte se prodaju i u sustavu Eventima.

Workers in protective suits take part in the disinfection of Huanan seafood market, where the novel coronavirus is believed to have first surfaced, in Wuhan
GODINU DANA OD PANDEMIJE
Kineski mediji šokirali svijet: COVID-19 nije izbio u Wuhanu, imamo dokaze za to
ZŠEM
ZŠEM
Zbog ovih profesora gotovo svi studenti pronađu posao u prvoj godini dana nakon završetka studija