Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
josip juranović

Vatreni napustio kamp reprezentacije kako bi izgovorio sudbonosno 'da', evo djelića atmosfere sa svadbe

Foto: Instagram
1/14
30.05.2024.
u 09:24

Djelić atmosfere na društvenim mrežama podijelila je Iva Olivari, team menadžerica naše reprezentacije. Na fotografija se može vidjeti zaljubljeni par i njihov prvi ples. Dok je Juranović nosio klasično tamno odijelo, njegova izabranica Lana nosila je bijelu vjenčanicu s prorezom na nozi te otvorenim ramenima. Mladenka je imala raspuštenu kosu, a ni jedno ni drugo nisu skrivali sreću.

Hrvatski desni branič Josip Juranović nakon treninga u utorak napustio je kamp reprezentacije u Rijeci jer je u srijedu imao zakazano vjenčanje. Desni bočni njemačkog Uniona sa svojom djevojkom Lanom pred matičarom se vjenčao još prije godinu dana, a sada su sudbonosno 'da' izgovorili u crkvi te pripremili slavlje za obitelj i prijatelje. Djelić atmosfere na društvenim mrežama podijelila je Iva Olivari, team menadžerica naše reprezentacije. Na fotografija se može vidjeti zaljubljeni par i njihov prvi ples. Dok je Juranović nosio klasično tamno odijelo, njegova izabranica Lana nosila je bijelu vjenčanicu s prorezom na nozi te otvorenim ramenima. Mladenka je imala raspuštenu kosu, a ni jedno ni drugo nisu skrivali sreću.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Juranović je na svadbu pozvao i suigrače iz reprezentacije, no Zlatko Dalić nije odobrio njihov odlazak iz kampa. Juranović također neće dugo izbivati iz kampa s obzirom na to da će se već u četvrtak vratiti i nastaviti normalno trenirati za nadolazeće europsko prvenstvo. 

Juranović i njegova supruga ovaj termin za vjenčanje rezervirali su puno ranije jer je smatrao da će pripreme vatrenih početi 1. lipnja, no Dalić mu je ipak izašao u susret te odobrio njegovo privremeno napuštanje kampa. 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

 
1/113

Podsjetimo, par je 'da' pred matičarem izrekao prošle godine. Lijepa Riječanka Lana Miholjević i naš reprezentativac zaručili su se 2022. godine, a uz zaruke tada su slavili i Laninu diplomu. Naime, Lana je završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je kasnije, kazao je tada vatreni.

Upoznali su se prije četiri godine u Splitu, dok je Juranović nastupao za Hajduk. Lana je bila na fakultetu, a vrlo brzo su počeli i zajedno živjeti.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Prosenjak
Prosenjak
11:29 30.05.2024.

Nije li Ćaleta Car izgubio status u reprezentaciji upravo zato što se oženio za vrijeme priprema i to ne za turnir nego za kvalifikacijske utakmice? Bar su novinari tako pisali. Kako onda nije moglo a sad može?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije