Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Vanna pokazala predivnu kćer Janu koju rijetko viđamo: 'Curica navršila 21 godinu'

Vanna
Foto: Promo
1/20
21.03.2022.
u 21:21

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna na svojem je Instagram profilu otkrila da njezina kći slavi 21. rođendan.

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (51) na svojem je Instagram profilu otkrila kako je njezina kćer Jana navršila 21 godinu. Vanna je podijelila fotografiju slavljenice. „Curica navršila 21“, napisala je uz objavu. Na fotografiji plavokosa Jana sjedi na stepenicama te pozira u crnom odijelu i sandalama na petu.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Inače, Vanna svoj privatni život voli držati daleko od očiju javnosti. Mnogi pamte Vanninu pobjedu na Dori i nastup na Eurosongu 2001. godine u Kopenhagenz kada je nastupila s pjesmom 'Strune ljubavi'. Pjevačica je tada bila trudna sa svojom kćeri.

Vanna je Janu pokazala i prije dvije godine kada je ona glumila u njezinom spotu za pjesmu 'Puna memorija'. Tada se njezina kćer s njom pojavila i na nekoliko događanja.

- Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu – rekla je pjevačica prilikom objave ovog videospota. Video je prikazan skoro 1.500.000 puta, a s Janom je tada glumio Filip Srpak. Također, Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima i sina Luku (25). 

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u rodnom Osijeku

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ANNY
07:41 22.03.2022.

Lijepa, skromna, bez afera. Izuzetno uspješna !

MA
Maersk
21:46 21.03.2022.

E ovo je zena koja zasluzuje moju paznju i ima sve pohvale,svaka joj cast. Vanna bi trebala biti uzor a ne ove danasnje nakarade,kako fizicki tako moralno i psihicki. Uostalom Vana je jedna izuzetna lijepa zena i vjerujem bez plastike.

Avatar budala
budala
04:37 22.03.2022.

MILF

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije