Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala detalje

Uzrujana manekenka: Tuširala sam se gola, a kroz prozor me ‘gledalo‘ - Google Earth vozilo

Foto: Profimedia
1/5
19.05.2023.
u 17:15

Naime, kako je ispričala na Instagramu, Christine McGuiness se tuširala i primijetila da kraj njenog doma prolazi vozilo za koje misli da bi moglo biti vezano za Google Earth.

Christine McGuinness (35), model i  bivša supruga britanskog glumca i komičara Paddyja McGuinnessa ljuta je jer je snimljena gola kroz prozor svoje kuće. Naime, kako je ispričala na Instagramu Christine se tuširala i primijetila da kraj njenog doma prolazi vozilo za koje misli da bi moglo biti vezano za Google Earth. 

- Dakle, jutros sam bila pod tušem, imala sam nekoliko Zoom poziva, pa sam se morala pripremiti i izgledati svježe. Moje se rolete nisu htjele spustiti do kraja u kupaonici. Ne znam što je mačka radila dok me nije bilo! - našalila se Christine pa nastavila: 

- Ubrzo auto s velikom dizalicom prolazi, s velikom je***** dizalicom na vrhu, s kamerom na njoj, nalik na Google Earth ili nešto slično, dok sam pod tušem i sve je vidljivo! Morali bi te obavijestiti prije nego počnu snimati ispred tvoje kuće, zar ne? - pitala je pratitelje i dodala da je vozilo prolazilo njenom ulicom nekoliko puta. 

 

 - Kunem se Bogom, išao je mojom cestom pet puta! Privatnost, očito, ne postoji - zaključila je.

VEZANI ČLANCI:

Inače, prije nekoliko godina je saznala da ima autizam. Svoje iskustvo podijelila je u knjizi 'Prelijepa noćna mora' te otkrila kako i njezina djeca također imaju autizam.
Dijagnozu je dobila u kolovozu prošle godine nakon čega su ona i bivši suprug pozvani na sveučilište Cambridge gdje su o svemu razgovarali sa stručnjakom Simonom Barron- Cohenom.

- Nisam samo autistična, već sam i visoko na spektru što je potvrdio i  Barron Cohen. Plakala sam kad sam izašla iz ordinacije. Od olakšanja, ali i od tuge za mlađom sobom. Zbog mržnje prema školi koju sam napustila, zbog nerazumijevanja učitelja i prijatelja. Kada sam rekla bivšem mužu da sam autistična, rekao mi je samo jedno. Da je sumnjao godinama, ali da mu nikada nije palo na pamet da mi to kaže - napisala je Christine. Paddy je primijetio kako njegovoj tadašnjoj supruzi trebalo dosta vremena kako bi odabrala između dvije majice, ali i da se teško nosi s ljudima i stvarnim svijetom.  Christine je otkrila i kako se najbolje osjeća kada je sa svojom djecom, kako kaže upravo zbog autizma.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na pitanja Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

 

Komentara 4

CA
cavecanem
19:09 19.05.2023.

Odsad tuširati se obučena i problem riješen

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
17:49 19.05.2023.

I sta,ako ju neko bu silovao jer ga napalila. Di vam pamet sve to cool vidjet.

JB
Jednonogi.Brabonjak
17:36 19.05.2023.

,, Tuširala sam se gola " Šta ti je ? Kud ćeš se gola tuširati?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije