Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ROTTERDAMA

UŽIVO Naš novinar iz Ahoy Arene: Maltežani su htjeli da ih Albinin plesač promovira

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/12
18.05.2021.
u 17:13

Naš novinar Tomislav Krasnec javio se uživo iz Rotterdama uoči nastupa naše predstavnice Albine Grčić.

Uoči večerašnjeg nastupa naše predstavnice Albine Grčić (22) na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koji se održava u Rotterdamu, naš novinar Tomislav Krasnec javio nam se iz press centra Ahoy Arene kako bi nam prenio atmosferu iza kulisa dok se održava druga generalna proba.

VIDEO Naš reporter Tomislav Krasnec uživo iz Ahoy Arene u Rotterdamu

U prostranom i odvojenom dijelu dvorane gdje su se uz mjere distance smjestili novinari odakle su na višestrukom video-zidu mogli pratiti probe trenutnog izvođača na pozornici vlada radna atmosfera.

Prema neslužbenim informacijama s terena, od svih delegacija, Malta najviše ulaže u promociju. Naime, Rotterdamom kolaju priče kako su članovi delegacije malteške predstavnice Destiny, trenutne favoritkinje, htjeli da ih jedan od Albininih plesača podrži na društvenim mrežama, s obzirom da ima skoro 100 tisuća pratitelja na Instagramu, što bi im bilo vrlo korisno u oglašavanju vlastitim fanovima te pozivanju na glasanje. Njemu je, kako navode, ponuđeno da bude influencer za Maltu i podrži tako ovogodišnju favoritkinju.

Trenutno se odvija najneobičniji izbor za pjesmu Eurovizije u povijesti, s obzirom na to da broj prisutne publike i uvjeta u kojima se održava, a u skladu su s protuepidemijskim mjerama zbog globalne pandemije COVID-19.

Testiranje na koronavirus provodi se udahom, a prolaze svi svakih 48 sati - novinari, članovi delegacije i izvođači.

Foto: zvonimir ferina

Kako doznajemo, svoj rezultat testiranja trenutno čeka voditelj Duško Ćurlić.

Foto: zvonimir ferina

Publika, koja se također mora testirati prilikom ulaska u Ahoy arenu, je prisutna posljednja dva dana u dvorani na generalnim probama, a sudionici vele da je to neopisiv osjećaj zbog toga što dugo nisu bili u mogućnosti biti u kontaktu s publikom tijekom nastupa, s čime se slažu i obožavatelji Eurosonga koji će imati priliku svjedočiti spektaklu uživo.

Na jučerašnjoj generalnoj probi, Albina je pokazala veliku spremnost za večerašnje odmjeravanje snage s prvih 17 izvođača ovogodišnjeg natjecanja. U njezinom timu prevladava vesela atmosfera s puno vjere u izvođačicu koja će braniti naše boje te joj prognoziraju prolazak u finale.

Stara slava Eurovizije, bez obzira na pandemijske uvjete, postoji večeras u Rotterdamu, a kako će proći naša Albina možete pratiti na Prvom programu HRT-a uživo od 21 sat.

VIDEO Albina, sretno večeras!

 

 

 

Komentara 1

KR
krampus9
19:56 18.05.2021.

Pod kojim rednim brojem nastupa albina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije