Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Violončelistički dvojac

Uspješno završena američka turneja za 2CELLOS!

2Cellos
Foto: PR FOTO
30.01.2018.
u 17:39

Svjetski poznati violončelistički dvojac neumorno radi pa su tako tijekom svoje turneje predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“

Vrhunac američke turneje s 2CELLOS održan je sinoć u prepunoj dvorani u St.Louisu, no samo dan ranije dečki su održali spektakularni glazbeno-scenski nastup u Chicagu gdje su održali čak dva nastupa u samo jednom danu koja su prošla iznad svih očekivanja.

Savršeni kraj američke turneje i odličan početak nove godine za dvojac. Dečki nisu krili svoje zadovoljstvo pa su se tako na društvenim mrežama zahvalili američkoj publici na predivnim i svim unaprijed rasprodanim nastupima, ali su i najavili svoj povratak sljedeće godine.

Ono što veseli publiku u Hrvatskoj su njihovi nastupi zakazani za 16. ožujak u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujak 2018. u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje „Score.“

2CELLOS su iznimno uzbuđeni zbog nastupa na domaćem terenu.

Svjetski poznati violončelistički dvojac neumorno radi pa su tako tijekom svoje turneje predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“ koju također izvode na svojim koncertima, a u nastavku možete pogledati i magični spot koji krasi ovu predivnu ljubavnu baladu. 

Komentara 1

SP
sputnik57
22:50 30.01.2018.

Dosta je bilo ovog cover dua...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije