Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najseksi hrvatska navijačica

Uskočila u prozirno rublje, a fanovi poludili: 'Nenormalno si dobra'

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/4
19.12.2019.
u 08:00

Ivana Knoll ponovno je objavila izazovnu fotografiju.

Najljepša hrvatska navijačica Ivana Knoll svoje je brojne pratitelje na Instagramu opet odlučila počastiti izazovnom fotografijom.

Naime, lijepa kreatorica kupaćih kostima s kvadratićima objavila je fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju, a komentari oduševljenih pratitelja su prštali.

Njezine obline zadobile su veliku pažnju njezinih pratitelja s kojima se lajkovima i brojnim komplimentima pridružila i njezina dobra prijateljica Nives Celzijus.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 "Nenormalno si dobra", "Ljudi moji, je li ovo moguće? Savršena si", "Curo, ti si bomba", samo su neki od komplimenata koje je zgodna Knoll dobila ispod fotke.

Podsjetimo, ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.  
 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar essek22
essek22
08:35 19.12.2019.

Ljubio bi je tamo gdje je njezina mama nikad nije ljubila! :)))))))))

DU
Deleted user
08:36 19.12.2019.

U Hrvatskoj ima puno ljepših žena!

ZI
zip123
10:10 19.12.2019.

Jadni mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije