Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepši glas

Upoznajte nove Jacquesove natjecatelje u showu 'The Voice'!

The Voice
Foto: dario njavro
1/6
02.02.2015.
u 11:34

Na Drugom programu Hrvatskog radija predstavljeni su novi natjecatelji mentora Jacquesa Houdeka

U trećoj emisiji showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" mentor Jacques Houdek u svoj tim dodao je još troje natjecatelja – Ninu Kraljić, Pjerina Ruževića i Nevena Stipčića.

Njih je jutros u posebnoj radijskoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radija predstavio poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki.

Snimku emisije možete poslušati samo ovdje!

Podsjećamo, mentori u showu "The Voice" –  Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak – od gotovo stotinu natjecatelja tijekom audicija u svoj tim biraju po 12 pjevača. Nakon treće emisije audicija u Jacquesovu timu ostala su samo četiri slobodna mjesta i u sljedeće dvije subote saznat ćemo tko će popuniti ta mjesta. Ove srijede i petka na Drugom programu Hrvatskog radija predstavit će se natjecatelji koji su ove subote zaslužili mjesto u timovima ostalih mentora.

Nina Kraljić: “Glazba je dijete – čista izvorna emocija.”

Nina Kraljić, 22-godišnjakinja iz Lipovljana, studira kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Dvije godine studirala je na Muzičkoj akademiji, no nije se našla u toj vrsti glazbenog izraza. Pjevanjem se bavi odmalena, kada je nastupila i na Turbo Limach Showu. Okušala se u raznim glazbenim projektima, uključujući mjuzikl Footloose, a bavi se i sinkronizacijom animiranih filmova za koje pjeva i songove.

Pjerino Ružević : “Volim glazbu koja ima značenje.”

Pjerino Ružević, 22-godišnji Splićanin, studira na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Dosad je sudjelovao na nekoliko pjevačkih natjecanja, a nastupio je i na festivalu Pjesme Podravine i Podravlja. Najveći glazbeni uzor mu je Toše Proeski koji je, prema njegovu mišljenju, jedan od najvećih pjevača u cijeloj regiji, no pretežno sluša strane glazbenike kao što su Chris Brown, Ne-Yo i John Legend.

Neven Stipčić: “Htio bih da mi glazba postane primarno zanimanje.”

Neven Stipčić ima 20 godina i dolazi iz Varaždina. Student je novinarstva na Sveučilištu Sjever u Koprivnici. Nekoć je trenirao bejzbol, no odlučio se posvetiti isključivo glazbi. Pjeva u funk soul bendu Groove On, a nastupao je i u drugoj hrvatskoj produkciji mjuzikla “Jadnici”, kao i u glazbenoj predstavi “Josip i kričave boje njegovih snova”. Osim Freddieja Mercuryja, kojeg obožava, pjevački uzori su mu Marvin Gaye i John Legend.

>>Jacques kandidatima pjeva, Indira im obećava pobjedu ako je izaberu, a Ivan im pleše

>>Upoznajte nove Jacquesove i Ivanove natjecatelje u showu 'The Voice'!

Komentara 1

DU
Deleted user
14:22 02.02.2015.

E, kad bi naša "najveća zvijezda" Severina znala i mogla pjevati kao bilo koji od ovih kandidata koliku bi onda lovu zarađivala, kad sad za meketanje dobija velik novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije