Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA GLUMICA

Uma Thurman otkrila 'najmračniju tajnu' iz mladosti: 'Moje srce bilo je slomljeno'

Uma Thurman
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/6
22.09.2021.
u 22:00

- Odlučili smo, kao obitelj, da ne mogu zadržati dijete i složili smo se da je pobačaj najbolja odluka. Bez obzira na to, moje srce bilo je slomljeno. Abortus koji sam napravila kao tinejdžerica bila je najteža odluka u mom životu, tada sam se osjećala mučno a i danas me to rastužuje

Glumica Uma Thurman (51) otkrila je kako je u tinejdžerskim godinama imala pobačaj, a to je nazvala svojom "najmračnijom tajnom". Tarantinova muza govorila je o svojim iskustvima s neželjenom trudnoćom za Washington post, protestirajući nakon što Vrhovni sud u Americi odbio blokirati zabranu pobačaja nakon šestog tjedna trudnoće u Teksasu, čak ni nakon silovanja ili incesta. Kako je napisala u kolumni za Post, Thurman je imala samo 15 godina kada je glumila u Europi, a tada je zatrudnjela sa starijim muškarcem. 

- Imala sam 15 godina kada sam započela glumiti, radeći u okruženju u kojem sam bila jedina klinka u sobi. U svojim kasnim tinejdžerskim godinama slučajno sam zatrudnila sa znatno starijim muškarcem. Živjela sam putujući od grada do grada, daleko od svoje obitelji, tek sam započinjala svoj posao. Pokušavala sam shvatiti što da napravim. Željela sam zadržati dijete, ali kako - napisala je Uma i dodala kako je tada odlučila razgovarati s obitelji. 

- Odlučili smo, kao obitelj, da ne mogu zadržati dijete i složili smo se da je pobačaj najbolja odluka. Bez obzira na to, moje srce bilo je slomljeno. Abortus koji sam napravila kao tinejdžerica bila je najteža odluka u mom životu, tada sam se osjećala mučno a i danas me to rastužuje. Odrasla sam s tom odlukom da ne nastavim s trudnoćom te sam kasnije postala onakva majka kakva sam oduvijek željela biti - napisala je glumica i upozorila na loše strane ovog zakona.

- Ovaj zakon još je jedno diskriminirajuće oruđe protiv onih koji su ekonomski ugroženi, a često i protiv njihovih partnera. Žene i djeca iz bogatih obitelji zadržavaju sva prava izbora i pritom se suočavaju s tek malim rizikom. Tužna sam što se zakon suprotstavlja građanima, stvarajući nove probleme ženama koje su u nepovoljnom položaju i koji im uskraćuje izbor da nemaju djecu o kojoj nisu sposobne brinuti se, ili pak gasi njihove nade u buduću obitelj koju bi mogle odabrati - rekla je Thurman koja ima troje djece. U braku s kolegom Ethanom Hawkeom rodila je sina Levona (19) i kći Mayu (23), koja je također poznata glumica, a iz veze s Armandom Busson ima kćer Lunu (9). 

VIDEO: Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u 'Seksu i gradu' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tackrla
22:32 22.09.2021.

Pa ubila je vlastito djete, naravno da je bila slomljena. No to je ne sprijecava da se danas bori da i ostale zene mogu ubijati svoju djecu. To je tako tuzno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije