Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena kao prvog dana

Bivša supruga našeg glumca (44) nakon dugo vremena pokazala mlađeg dečka: 'S njim nema zime'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
22.09.2021.
u 12:07

Svoju vezu započeli su 2016. godine, nedugo nakon što se razvela od glumca Gorana Navojca s kojim ima 11-godišnjeg sina Grgura.

Plesačica i kostimografkinja Larisa Lipovac Navojec (44) nakon dugo vremena na društvenim mrežama objavila je fotografiju svog dugogodišnjeg partnera Hrvoja Jelinčića, inače DJ-a poznatog i pod imenom DJ hrwoE. Larisa i njezin šest godina mlađi odabranik pozirali su zagrljeni na fotografiji koja pokazuje da su zaljubljeni baš kao i prvog dana. 

"Već dugo nisam objavila “jednu našu”. Ova je snimljena tokom ljeta, pa je simbolično i pozdrav ljetu sada kada je u Zagrebu zahladilo. P.S. nama je ionako uvijek toplo u srcu tako da nema zime💋 – napisala je plesačica u opisu fotografije koju je upotpunila heštegovima "moja ljubav", "moj čovjek" i "moja podrška".

Svoju vezu započeli su 2016. godine, nedugo nakon što se razvela od glumca Gorana Navojca s kojim ima 11-godišnjeg sina Grgura. S bivšim suprugom ostala je u prijateljskim odnosima, prijatelji su ponajviše zbog sina. Razveli su se u rujnu 2015. godine, nakon 13 zajedničkih godina od kojih su šest bili u braku. – Goran i ja uvijek smo bili prijatelji te da je suludo i nemoguće biti neprijatelj s njim – kazala je ranije Larisa. 

O ljubavi sa sadašnjim partnerom Hrvojem svojedobno je progovorila za Gloriju

– Naša ljubav nije planula na prvi pogled. Nakon prvog susreta počeli smo se dopisivati, a onda je Hrvoje, koji je nevjerojatno poduzetan i hrabar tip, krenuo u akciju. Ja se u svojoj tadašnjoj poziciji, nedugo nakon razvoda, sigurno ne bih bila upustila u vezu sa šest godina mlađim dečkom da se meni i Grguru nije apsolutno posvetio i potpuno nas oboje osvojio. “Dečki” se međusobno jako dobro razumiju, pa i obožavaju – zato se mogu pohvaliti da imam jako dobrog partnera, koji ima razumijevanja za mene, kao i za moje privatne i umjetničke težnje i hirove – kazala je u jednom od intervjua naša poznata koreografkinja. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković 

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Apsalar
Apsalar
12:43 22.09.2021.

Isuuuuse.. kad vidim ovo zubno meso 🤨

YE
yelloman
15:16 22.09.2021.

Zdrava gingiva. Nema naznaka paradentoze.

T7
Toro. 71
14:48 22.09.2021.

Koji osmjeh!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije