Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije slutio

Udala se za Hrvata! Holivudska glumica otkrila sretnu vijest, pažnju privukla neobičnom vjenčanicom

Foto: Profimedia
1/6
11.03.2021.
u 09:55

Da su zvijezda filma 'The American Horror Story' i markantni Zaprešićanin u braku otkrila je upravo glumica na svom Instagramu.

Holivudska glumica Chloe Sevigny (45) i ravnatelj galerija Karma Art Siniša Mačković pratitelje su iznenadili velikom vijesti. Naime, Chloe i Siniša izmjenili su bračne zavjete u strogoj tajnosti i to prije točno godinu dana. Da su zvijezda filma 'The American Horror Story' i markantni Zaprešićanin u braku otkrila je upravo glumica na svom Instagramu.

'Vjenčani u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. Sretna prva godišnjica, moja ljubavi', napisala je uz fotografiju s vjenčanja i time iznenadila brojne fanove koji nisu imali pojma da je par stao pred oltar. Chloe je za vjenčanje iznenadila i modnim odabirom. Umjesto u bijelom za svoj veliki dan odlučila je odjenuti crnu usku haljinu koja je dodatno naglasila njezin trudnički trbuščić, dok je Siniša nosio klasično crno odijelo.

Foto: reuters

Vjenčanje se održalo dva mjeseca prije nego što je na svijet stigao njihov sin Vanja. Chloe i Siniša su se upoznali prije dvije godine, a upoznala ih je zajednička prijateljica koja je Chloe rekla kako je Siniša drag i iskren te osoba sa stilom i poznavatelj umjetnosti.Siniša je dio djetinjstva proveo u Zaprešića i onda se s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a prije 10 godina stigao je u New York.

Nekoliko dana prije nego im se rodio sin Chloe je u jednom intervju rekla kako je imala napadaj panike nakon što su joj u bolnici rekli kako Siniša zbog pandemije koronavirusa neće moći biti uz nju tijekom poroda. - Imala sam napadaj panike i nisam mogla prestati plakati kad sam to čula - ispričala je Chloe. Bolnice u New Yorku ipak su dopustile očevima da budu prisutni na porodu, ali prije toga su se trebali testirati na koronu. Chloe i Siniša napravili su to prije odlaska u rodilište i oboje su bili negativni te je Siniša bio uz nju dok im se rađao sin Vanja.

Foto: Profimedia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije