Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za njih je to provokacija

U Srbiji bijesni jer se u prijenosu Eurosonga pojavila ova zastava

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.05.2018.
u 13:16

Dok je kamera snimala publiku, uhvatila je dvoje posjetitelja koji su na zaslonima svojih mobitela imali zastavu Kosova.

Sanja Ilić i Balkanika s pjesmom "Naša deca" osigurali su Srbiji nastup u finalu Eurosonga, a njihov nastup u Lisabonu u četvrtak navečer u drugoj polufinalnoj večeri, piše Kurir, nije prošao bez provokacija.

Naime, odmah poslije nastupa predstavnika Srbije u prijenosu uživo pojavila se zastava Kosova. Dok je kamera snimala publiku, 
uhvatila je dvoje posjetitelja koji su na zaslonima svojih mobitela imali zastavu Kosova. U Srbiji to vide kao provokaciju jer Srbija ne priznaje neovisnost Kosova. 

Ključne riječi

Komentara 157

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
15:29 11.05.2018.

Kosovo i Bosna nrmaju zastavu. To im je EU napravila neku improvizaciju. Sve na isti kalup. Žuto-plavo sa zvjezdama.

Avatar Radojica
Radojica
15:50 11.05.2018.

Strašna zastava. Ista kao i bosanska, plavo žuta krpa koja ne predstavlja ništa, a dokazuje da su i ti novonastali narodi u prošlosti bili isto to - ništa. A Slovenačka? Ruska sa Triglavom, vrlo originalno. A Makedonska? Nekakvo sunce? Na tzv. zapadnom Balkanu žive samo dva naroda koji imaju uporište u prošlosti, Hrvati i Srbi i to je istina za onog ko se želi s njom supčiti, ali ne osporavam drugima pravo da se nazivaju kako god hoće.

ST
Stojko
13:57 11.05.2018.

Odlična pjesma, možda čak favorit za konačnog pobjednika. Nekad su naši autori šišali srpske, a sada je nažalost obratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije