Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

U show je ušao sa 165,5 kilograma, izašao 50-ak kg lakši, a sada se pohvalio novim uspjehom

Foto: Instagram
1/15
05.07.2021.
u 10:30

Kada je ušao u show ''Život na vagi'' Mario je imao 165,5 kilograma i maštao o tome kako će, nakon što smršavi, postati profesionalni vatrogasac jer godinama se njegov san nije mogao ostvariti zato što zbog viška kilograma nije mogao obući vatrogasno odijelo.

Mario Mandić (28), kandidat četvrte sezone showa ''Život na vagi'', pohvalio se novim uspjehom. Nakon što je postao fitness-trener i otvorio vlastitu teretanu, Mario je upisao i tečaj sportske masaže koji je ovih dana uspješno završio. Novom diplomom pohvalio se na svom Instagramu. 

"Upisao sam edukaciju kako bih dodatno produbio svoje znanje. Jako me zanima anatomija ljudskog tijela i mislim da se s ljudskim tijelom mogu napraviti čuda, a za to imamo mnoge dokaze u obaranju mnogih svjetskih rekorda. Kako bi se ti rekordi oborili, kod sportaša veliku ulogu igra i sportska masaža koja ih opušta i priprema za natjecanje. Ono čemu bih ja posvetio pažnju jest prevencija ozljeda", započeo je Mario i otkrio po kojem principu radi sa svojim klijentima. 

"Kod nas u @m2workout zdravlje je na prvome mjestu. Nije nam cilj brzo skidanje kilograma ili puko treniranje, već nam je cilj da je svaki naš klijent zdrav, funkcionalan, psihički jak i zadovoljan sobom. Sportska masaža nam pomaže opustiti mišiće, regenerira nas, obnavlja mišiće, a samim time i preveniramo ozlijede. Uz pomoć sportske masaže naš je put do promjene još bolji i kvalitetniji", istaknuo je.

Foto: Instagram
Osvrnuo se i na gubljenje kilograma te upozorio na rizik od ozljeda. "Konkretno, mršavljenje – to je dugačak  proces koji nije nimalo lagan i nosi velike rizike. Tu je bitno izgubiti što više masnog tkiva, povećati mišićnu masu te biti maksimalno funkcionalan. U tom procesu postoji visoki rizik od ozljeda jer dolazi do zamora materijala i upravo iz tog razloga upisao sam sportsku masažu kako bih svoje klijente mogao održavati svježima i spremnima za nove treninge i pobjede. Drago mi je, sretan sam i ponosan da odsad u @m2workout nudimo i novu uslugu SPORTSKE MASAŽE", zaključio je Mandić. 

Foto: Instagram
Kada je ušao u show ''Život na vagi'' Mario je imao 165,5 kilograma i maštao o tome kako će, nakon što smršavi, postati profesionalni vatrogasac jer godinama se njegov san nije mogao ostvariti zato što zbog viška kilograma nije mogao obući vatrogasno odijelo. Nakon izlaska iz showa u kojem je skinuo 53,5 kilograma, odlučio je postati i trener i pomagati drugima da postignu svoj cilj i riješe se viška kilograma. "Oduvijek sam imao veliku želju postati profesionalni vatrogasac. Jednostavno to je moj poziv, ali nakon 'Života na vagi' shvatio sam da su moje profesionalne želje krenule u drugom smjeru, no unatoč tome uvijek ću biti dobrovoljni vatrogasac", rekao nam je Mario u intervjuu nakon velikog požara na Jakuševcu. 

Foto: TOMAŽ SKALE

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije