Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogromna razlika

U show je ušla sa 135 kg! Nova fotka Mirne iz 'Života na vagi' otkriva koliko se stvarno promijenila

Mirna Posavec
Foto: RTL
1/8
17.10.2021.
u 09:00

U RTL-ov show ušla je sa 135 kilograma, izgubila je 52 kilograma u showu, a s vježbom i pravilnom prehranom ne staje ni nakon njega. Sada je objavila novu fotografiju kojom je pokazala kako je napredovala.

Mirna Posavec, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', od 11. godine borila se sa suvišnim kilogramima, a danas je ponosna na sve što je postigla.

U RTL-ov show ušla je sa 135 kilograma, izgubila je 52 kilograma u showu, a s vježbom i pravilnom prehranom ne staje ni nakon njega. Sada je objavila novu fotografiju kojom je pokazala kako je napredovala.

Mirna je, naime, podijela crno bijelu fotografiju na kojoj se vidi kako sad izgleda, nakon brojnih treninga i promjene prehrane. Na licu danas nosi široki osmijeh, te je, kako se čini po društvenim mrežama presretna zbog rezultata. 

 

Da ništa nije nemoguće, pokazala je i nedavno kada se svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila novom titulom i to ni manje ni više nego onom fitness-instruktorice.

 "Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je Mirna na Instagramu.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Komentara 1

TR
Tripoli
08:36 18.10.2021.

Šteta da ni na fajsbuku kaj ju zapratim!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije