Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5. rođendan N1 televizije

U samo pet godina postali najgledaniji kabelski TV program u Hrvatskoj

Zagreb: Proslava 5. rođendana N1 televizije
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/21
30.10.2019.
u 23:48

- Mislim da smo uspjeli u našoj misiji, a to je da vijesti ponovno postanu važne, te da politika može biti zanimljiv televizijski sadržaj - istaknuo je direktor N1 Hrvatska Tihomir Ladišić

Zagrebački studio N1 televizije u njihovim je prostorima u zagrebačkoj Pavletićevoj ulici proslavio pet godina rada. Na zabavi povodom pete godišnjice okupile su se brojne osobe iz javnog života koje su prijašnjih godiina gostovali u programu N1 - SDP-ovci Davor
Bernradić, Branko Grčić i Gordan Maras, HDZ-ovci Miro Kovač i Ivan Malenica, Jadranka Kosor, Milorad Pupovac, noviari iz zagrebačkih redakcija dnevnih i tjednih tiskovina i drugi.

Direktor N1 Hrvatska Tihomir Ladišić istaknuo je kako je u samo pet godina N1 postao najgledaniji kabelski TV program u Hrvatskoj, po podacima agencije Nielsen.

- S ukupno 97 zaposlenih proizvodimo svakodnevno više od 12 sati programa uživo. Naša najveća vrijednost je tim koji smo stvarali pa danas na N1 rade vrhunski urednici i novinari, a naši novinari Ranko Stojanac i Hrvoje Krešić dobitnici su ovogodišnjih nagrada HND-a - kazao je Ladišić i prisjetio se brojnih događaja koje su pratili uživo - od političke do migranstke krize.

- Mislim da smo uspjeli u našoj misiji, a to je da vijesti ponovno postanu važne, te da politika može biti zanimljiv televizijski sadržaj
- istaknuo je Ladišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije