Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretan je

U ova teška vremena Maro Srezović je sa svima podijelio sretnu vijest

Foto: Facebook
1/4
02.04.2020.
u 14:11

Vlasnik kluba Saloon i njegova djevojka Ana uskoro će postati roditelji.

U vrijeme kada nam nedostaje lijepih vijesti, vlasnik kluba Saloon Maro Srezović sa svojim prijateljima podijelio je jednu lijepu vijest – postat će tata. 

- Loading 80% complete. Postat ću tata – napisao je Maro ispod fotografije na kojoj ljubi trudnički trbuh svoje dugogodišnje djevojke Ane Kramarić. Za njihovu vezu saznalo se prije osam osam godina nakon što su viđeni zajedno. Na dva koncerta u Lisinskom. Nakon toga su počeli objavljivati zajedničke fotografije s putovanja i više nisu skrivali svoju vezu. 

Maro je poznati i po vezi s bivšom tenisačicom Ivom Majoli. Njih dvoje u vezi su bili tri godine, a njihovu ljubav obilježili su brojni turbulentni momenti i nekoliko puta su prekidali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije