Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena godine

U konkurenciji za 'Ženu godine', pobjedu odnijela jedna od prvih magistrica na području odnosa s javnošću

Foto: PROMO
1/2
19.07.2019.
u 15:29

U užem su izboru bile su i Jasenka Auguštan-Pentek, gradonačelnica grada Zlatara, Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica istraživačke emisije 'Provjereno' te magistrica medicine, Ana Barić.

Nina Išek Međugorac, jedna od prvih magistrica na području odnosa javnošću u Hrvatskoj, proglašena je Ženom godine za 2019. godinu.

U užem izboru u organizaciji časopisa Zaposlena, bile su četiri žene koje su svojim radom pridonijele poboljšanju struke i položaju žena u poslovnom okruženju.

Međugorac je trenutno na čelu korporativnih komunikacija Hrvatskog telekoma koji zajedno s Institutom za razvoj i inovativnost mladih već četvrtu godinu zaredom provodi donacijski program "Generacija Now", koji je prošle godine osvojio nagradu na konferenciji Native Advertising DAYS u Berlinu.

Foto: Promo

Ove je godine predstavila kampanju "Igrajmo na sigurno" u suradnji s Hrabrim telefonom i Djecom medija.
"Znanje je za mene najisplativija investicija. S kvalitetnim obrazovanjem svi imaju jednaku priliku, bilo da su žene ili muškarci, stari ili mladi, bogati ili siromašni. I zbog toga je ova godina za nas bila važna i velika", komentirala je Međugorac.

"Ova nagrada dodatna je potvrda cijelom korporativnom svijetu da kompanije s višom svrhom mogu značajno doprinijeti u stvaranju boljeg društva. Presudno je da mi u odnosima s javnošću čujemo i osjetimo potrebe zajednice te usmjerimo organizacije u kojima radimo na odgovorno ponašanje u društvu", nadodala je.

U užem su izboru bile i diplomirana ekonomistica, Jasenka Auguštan-Pentek, gradonačelnica grada Zlatara, zatim Ivana Paradžiković, voditeljica i urednica istraživačke emisije "Provjereno" i magistrica medicine, Ana Barić.

"Ono što Ninu Išek Međugorac dodatno izdvaja jest činjenica da, taj svoj poslovni uspjeh i postignuća, te moć i utjecaj koji sa sobom nosi pozicija na kojoj se nalazi, koristi za širu dobrobit, vrijednim društvenim angažmanom, odnosno usmjeravanjem dijela napora i sredstava svoje kompanije u projekte koji pridonose boljitku zajednice i društva u cjelini", rekla je Ana Gruden, glavna urednica časopisa Zaposlena i organizatorica izbora za Ženu godine.

Komentara 1

PU
paul-umpe
16:52 19.07.2019.

Zena godine je ona sto se digne u 5.00h pomuze krave ode na posao od 7-15 vrati se skuha za jest opere ves ode u stalu....ovo su sve glumice koje nisu digle nista teze od vilice i noza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije