Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 76. GODINI

Preminula poznata glumica Kostadinka Velkovska

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
11.03.2024.
u 17:02

Velkovska je bila poznata po svojim nenadmašnim ulogama kojima je očaravala publiku.

U 76. godini života preminula jepoznata glumica Kostadinka Velkovska, potvrdio je njen sin Nikola za 24 sata.  

Podsjećamo, lani je objavljeno kako je glumica Kostadinka Velkovska doživjela moždani udar i bila je u teškom je stanju. U posljednje vrijeme ova glumica provela je više vremena kod doktora nego na kazališnim daskama zbog benignih tumora na mozgu. Te tumore morali su joj odstraniti. 

"Imala je dren u glavi mjesec i pol, jako je krvarila. Sad ima trajno oštećenje mozga. U početku su liječnici mislili da zbog siline moždanog udara i obilnog krvarenja neće preživjeti. Ali mama je borac, uspjela je doći do stabilnog stanja. Maknuli su je s respiratora, kisika, maknuli su i dren iz glave. Fizički je dobro, koliko to može biti od ležanja. Stabilno je, ali počela je mršavjeti i sad to može trajati. Najveći problem je ležanje i što imunitet može prestati funkcionirati. Ne daj Bože da navuče neku upalu, bakteriju..., to je vrlo teško liječiti" rekao je Nikola Podkrajac za Story. 

VEZANI ČLANCI: 

Glumici su ranije na mozgu odstranili benigni tumor, ali javio se drugi, pa i treći. Početkom travnja prošle godine otkrila je da je više kod doktora nego na kazališnim daskama, ali je, kako je tad rekla, to neće sputavati u daljnjim planovima.

- Privatno me ništa ne sputava, normalno idem u dućan, skuham si, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, mogu zapamtiti tekst i radujem se svemu što će doći. Svakoj novoj ulozi, svakom projektu - otkrila je tada.

Kostadinka je pričala kolegici Mariji Sekelez kako se želi oprostiti s koncertom narodnih makedonskih pjesama u listopadu. - Govorila je kako mora to napraviti u jesen, a ja bih joj rekla: 'Kosta, pa dovoljno si radila', a ona opet: 'Ne, ne, ovo još moram'. Ona je neobično vrijedna i hrabra. Osoba koja nikad ne kuka, sve stoički podnosi. Bez obzira na sve tegobe, ona se uvijek smije - ispričala je Sekelez također za 24 sata. 

VIDEO: Pamela Anderson na zabavu nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

Ključne riječi

Komentara 2

EZ
ezer
19:59 11.03.2024.

Možda nije toliko zapažena na filmu i televiziji, ovako na brzinu Usporeno kretanje mogli bi pogledati na HRT 3.

MA
Madrac09
17:22 11.03.2024.

Ozbiljno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije