Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEVIN TUREN

U 45. godini iznenada preminuo producent poznatih serija HBO-a

Kevin Turen
Foto: Profimedia
1/4
13.11.2023.
u 10:07

- Kevin je bio tako nevjerojatno poseban, ovaj svijet će biti manje bez njega. Bio je tako nevjerojatno poseban, ovaj svijet će biti slabiji bez njega, rekao je njegov otac Edward Turen u svojoj izjavi za Deadline. Turen je iza sebe ostavio suprugu Evelinu i njihovu djecu.

Hollywoodski producent Kevin Turen, najpoznatiji po HBO-ovim serijama "Euphoria" i "The Idol", iznenada je preminuo u dobi od samo 44 godine. Producentov otac Edward Turen potvrdio je smrt svog sina u izjavi u nedjelju navečer, ali uzrok smrti još nije otkriven.

- Kevin je bio tako nevjerojatno poseban, ovaj svijet će biti manje bez njega. Bio je tako nevjerojatno poseban, ovaj svijet će biti slabiji bez njega , rekao je Edward Turen u svojoj izjavi za Deadline. Turen je iza sebe ostavio suprugu Evelinu i njihovu djecu. 

Jay Penske, izvršni direktor PMC-a i Turenov blizak prijatelj, također je objavio izjavu.

- Unatoč njegovim brojnim postignućima u Hollywoodu, Kevinova najveća strast bili su njegova obitelj i prijatelji. 'Bio je tako ponosan na svoju djecu. On i njegova supruga Evelina, bili su odlučni da njihova djeca odrastaju s velikim vrijednostima i osigurali su da naprave razliku u širem svijetu, dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Turen je rođen na Manhattanu i studirao je film na Sveučilištu Columbia prije nego što je započeo karijeru. Debitirao je kao producent u indie filmu Wassup Rockers iz 2005. redatelja Larryja Clarka.

Nastavio je producirati brojne igrane filmove uključujući Operation Endgame, koju je napisao kreator Euphorije Sam Levinson. Njegove druge dugometražne zasluge kao producenta uključuju Arbitrage s Richardom Gereom u glavnoj ulozi, All Is Lost s Robertom Redfordom u glavnoj ulozi i još dva Levinsonova filma, Assassination Nation i Malcolm & Marie. Nedavno je producirao i film Nicolasa Cagea i Pedra Pascala "Nepodnošljiva težina golemog talenta". 

VIDEO: Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović: 'Napunila je pet Arena, a nisam nikad čula tko je ta cura 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
11:38 13.11.2023.

Rade li se statistike ovih koji su iznenada umrli od smrti i koliki je višak smrtnosti nakon cijepljenja u svijetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije