Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 30. GODINI

Tužna vijest! Nakon teške bolesti preminula natjecateljica RTL-ova 'Života na vagi'

Vanja Žikić
Foto: RTL
1/12
09.07.2020.
u 10:53

Podsjetimo, Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a kako je kazala, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed

Vanja Žikić, 30-godišnja Varaždinka  koju smo upoznali prije dvije godine u showu "Život na vagi" RTL-a, preminula je danas u riječkoj bolnici nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Na kraju je dobila sepsu, a otegotna okolnost bila je njena težina. 

– Duboko smo potreseni viješću o Vanjinu preranom odlasku. Vanja je bila divan prijatelj, član tima i kandidat naše treće sezone projekta „Život na vagi“. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka joj je laka zemlja – potvrdili su nam s RTL-a. 

Od Vanje se danas na društvenim mrežama opraštaju njeni kolege iz showa, a među prvima to je napravio Marko Kregar koji je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao: "Žika, počivaj u miru božjem".

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a kako je kazala, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed. Rekla je da bi najsretnija bila kada bi uspjela stati u traperice konfekcijskog broja manjeg od XL te kada bi se napokon zaposlila kao frizerka, u čemu joj odmaže njezina težina. Tako je namjeravala pomoći  i roditeljima koji su oboje nezaposleni.

Vanja Žikić
1/10

– Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakva. Teško mi je u sadašnjem životu slušati osuđivanja drugih ljudi, a i sebe same – kazala je na početku showa  Vanja koja je  još od osnovne škole naučila slušati uvrede na račun svoje debljine.

– Imala sam problema s težinom od djetinjstva. U vrtiću i školi uvijek je bilo pogrdnih naziva. Kad si dijete, onda još nekako prijeđeš preko toga, ali kada uđeš u pubertet i vidiš da si drukčiji od drugih, onda se povlačiš u sebe – rekla je Vanja za RTL i dodala da je čak razmišljala o suicidu.

Foto: Instagram screenshot

Varaždinka nije imala sreće u showu, pa je prva ispala nakon što je izgubila 8,4 kilograma.

"Sveukupno imala sam lijepo iskustvo u 'Životu na vagi'. Ni u jednom trenutku nije mi bilo žao što sam se prijavila. Dapače, ovo izbacivanje dalo mi je dodatni poticaj i vjetar u leđa. Moji bližnji razočarani su jer sam prva izašla, no imam puno podrške svih prijatelja. Prepoznaju me i na ulici. Bilo je dosta pozitivnih komentara nepoznatih ljudi koji se slažu s time da natjecatelji nisu bili fer prema meni. Sve je puno lijepih komentara, na kojima zahvaljujem", rekla nam je nakon ispadanja Vanja kojoj je želja bila da postane fitness-trenerica.

Nakon izlaska iz showa uspjela je skinuti još kilograma i pronašla je sreću u ljubavi uz dečka Denisa. Počivala u miru. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 16

PI
Piksy
18:12 09.07.2020.

Ne sjecam je se iz tog showa..u svakom slucaju zao mi je mladoga zivota..laka joj zemlja

NU
NISTE U PRAVU
22:39 09.07.2020.

Počivaj u miru Božijem

DU
Deleted user
12:32 09.07.2020.

Aha, sad više nije korona, sad ćemo to zvati bakterijska upala pluća, sepsa. Šteta mladog života, bit će toga još uz ovakvo ponašanje "Stručnog"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije