Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo u snu

Tuga u obitelji slavnog glumca, od oca se oprostio dirljivom fotografijom

Graham Norton Show - London
Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL
1/5
08.07.2021.
u 13:45

Glumac i redatelj Robert Downey Sr. umro je u 86. godini.

Američki glumac i redatelj Robert Downey Sr., autor kultnih antiestablišmentskih filmova poput "Putney Swopea” i “Greaser’s Palacea”, umro je u srijedu u snu u svom domu u New Yorku, potvrdila je njegova supruga.

Downey, koji je prošlog mjeseca napunio 85 godina i borio se s Parkinsonovom bolešću, također se pojavio u filmovima poput "Kralja pornića", "Magnolije" i "Živjeti i umrijeti u Los Angelesu".

Newyorški redatelj, glumac, producent i pisac bio je suprug poznate književnice Rosemary Rogers i otac slavnog glumca Roberta Downeya Jr.

Foto: Instagram/ robertdowneyjr

"Tata je umro mirno u snu nakon što je godinama patio od Parkinsonove bolesti", napisao je Downey Jr. u posveti ocu na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije