Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predah od obaveza

Više se ne skrivaju! Naša glumica uživa u ljubavi s RTL-ovim voditeljem, zagrljeni pozirali na Brijunima

Foto: Instagram
1/5
08.07.2021.
u 08:35

"I mi se stisnuli k'o ove dvije zebre", napisala je Arija u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje.

Glumica i redateljica Arija Rizvić nedavno je potvrdila da je u vezi s voditeljem sporta na RTL-u Markom Vargekom.  Koliko su sretni zajedno, potvrdila je i fotografijama sa zajedničkog odmora koji trenutačno provode na Brijunima. Odlično raspoloženi Arija i Marko uživali su u safari-parku, a s obožavateljima su podijelili i nekoliko zajedničkih fotografija. 

– I mi se stisnuli k'o ove dvije zebre – napisala je Arija u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje. 

Foto: Instagram
Zajedničku fotografiju sa svojim odabranikom objavila je i na Insta Storyju. Inače, za njihovu vezu doznalo se krajem veljače, a da ih veže nešto više od prijateljstva, tada nam je potvrdila i sama redateljica koju mnogi pamte i po sudjelovanju u showu "Zvijezde pjevaju". 

– Istina je. Sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a – kazala nam je tada Arija. 

Foto: Instagram
Podsjetimo, Marko Vargek lani je prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze. Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata kao redateljica i glumica, a gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju, što joj je prvo televizijsko iskustvo. Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine.

Lani je s Markom Kutlićem pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju". – Za mene je ovo ostvarenje jednog lijepog sna. U show sam ušla zato što obožavam pjevati. Nisam očekivala apsolutno ništa i zato mi je ovo toliko nevjerojatno – rekla je Arija Rizvić. Od malih nogu, kaže, održavala je vlastite koncerte i predstave u dječjoj sobi za svoje roditelje i igračke.  Arija je suradnju s Markom nastavila i prije nekoliko dana u spotu za pjesmu "Budi moja noć", u kojem glumi. – Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme i što nas dvoje nakon pobjede u HRT-ovu showu ''Zvijezde pjevaju'' opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotara i uživali smo snimajući, i sviđa mi se što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban ''vibe'', kao što ga ima i sama pjesma. Prvi put, kada sam čula pjesmu, odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radijskim postajama – rekla je Arija koja je dosad čuvala svoj privatni život od javnosti, pa nije bilo poznato s kim je u vezi bila prije Marka Vargeka. 

Foto: Nova TV
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Komentara 2

DR
Drenova42
16:41 08.07.2021.

Zasto bi se oni uopće i trebali sakrivati- tko su oni?

GA
Gargamel
11:37 08.07.2021.

Lijepa fotografija i blistate od sreće. Trebali sta za pozadinu uzeti slonove i napisati da ste na safariju (Ps. malo šale). Sve najbolje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije