Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprečna mišljenja

Ella Dvornik statusom na Fejsu izazvala raspravu: 'Muž mi je rekao da to rade samo seljačine'

Foto: Instagram
1/6
08.07.2021.
u 09:34

Ella Dvornik otkrila je dio razgovora sa svojim suprugom Charlesom i izazvala lavinu komentara na Facebooku.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik sa svojim je pratiteljima podijelila dio razgovora sa suprugom Charlesom u vezi s bušenjem ušiju i potaknula raspravu svojih pratitelja. 

"Od moje prijateljice mala je htjela probušiti uši i mama ju je odvela kad je mala sama odlučila da želi (podržavam). I uvijek sam se osjećala kao 'ograničeno' jer mi je bilo kao jako nelogično i brutalno, zašto ljudi buše uši bebama koje realno zaboli k za naušnice, ali eto mama je htjela. (Ne osuđujem vas ako ste vi ta osoba, samo eto meni je tako u glavi)", započela je Ella.

"I sad kažem mužu kao kako mi je super da je moja prijateljica odvela malu da probuši uši KAD JE ONA TO HTJELA i moj muž meni kaže da nema šanse da itko od ove dvije naše probuši uši prije 13. godine jer to samo seljačine rade i ne trebaju im (btw ja bušila pupak s 13)", nastavila je Ella. 

Foto: Facebook/TS Auris

"Mislim realno ne trebaju im, nemam ni ja probušene uši, a imam 30 godina, ali se sad opet osjećam kao seljačina jer je meni skroz normalno da ako netko želi sam sebi probušiti uši, nos, bradavicu, pupak... da ih probuši kad je dovoljno zreo da donese tu odluku", zaključila je Ella pa upitala svoje pratitelje što oni misle o svemu. 

"Nemam curicu, ali ne bih joj bušila uši dok sama to ne poželi. Isto tako je ne bih vodila u zlatarnu na bušenje pištoljem već u piercing studio. Imam klinca od 10 godina i rekli smo mu da kad poželi tetovažu ili nekaj zbušiti nek nama kaže i mi ga vodimo da ne bi bilo povlačenja po nekim 'rupama' i jebade s higijenom istih", napisala joj je jedna od pratiteljica. 

"Primitivan, davno prevaziđeni običaj. Muž ti je u pravu", nadovezala se druga. 

"Svojima probušila uši kad su imale godinu dana... nisam ni razmišljala o tome tada na taj način da čekam da one odluče. Meni su slatke s naušnicama i ispostavilo se da nisam pogriješila. I dan danas obadvije nose i vole", poručila je treća. 

"Ne dam joj bušit uši dok sama ne odluči, mislim da je bespotrebno uz tantrume još donosit živčane slomove zbog bušenja uha i stavljanja nakita", zaključila je jedna od pratiteljica. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

KR
Krud
10:07 08.07.2021.

Teške seljačine objavljuju svoju intimu na Facebook-u.

SU
Supereks
09:50 08.07.2021.

Ova novina je za ljude ograničenih mentalnih sposobnosti. Kao i FB i druga mjesta gdje promoviraju ovi "influenceri" niske inteligencije.

YO
yopi
10:18 08.07.2021.

Placen oglas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije