Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vanja Bosnić

Trudna Modrićeva supruga guštala u ćevapima u kvartu

Luka Modrić
Dalibor Urukalović/Pixsell
22.05.2010.
u 20:15

Vanja Bosnić netipična je supruga nogometaša koja umjesto u prešetavanju špicom više uživa u trenirci u lokalnoj pečenjarnici. Par još nije odlučio gdje će Vanja roditi, a šuška se da će beba biti dečko

Dalmatinski pršut u dinji, tartarski biftek, domaća gusja jetra na želeu, fuži s tartufima, carpaccio od juneće pisanice i brojne druge delicije koje su se servirale na svadbenoj večeri Luke Modrića i Vanje Bosnić nisu toliko primamljive novopečenoj gospođi Modrić koliko slasni miris ćevapa i sličnih mesnih poslastica koji se širi iz pečenjarnice u njezinu kvartu. U petak kasno poslijepodne u ženskom društvu Vanja, koja je u posljednjem tromjesečju trudnoće, uživala je u delicijama u najpoznatijoj pečenjarnici u Maksimiru. Bila je odjevena u jednostavnu ružičastu trenirku i bez trunke šminke na licu te nitko u njoj ne bi prepoznao ženu igrača engleskog Tottenhama. Modrić koji je za to vrijeme bio na pripremama s reprezentacijom ne mora se brinuti da će njegov potomak biti slabašan kad ga mama tako dobro hrani dok je još u trbuhu.  Udaja za nogometaša podebljeg bankovnog računa nije očito udarila u glavu lijepoj Vanji koja se i dalje najnormalnije u trenirci i tenisicama šeta kvartom i jede u nimalo razvikanim restoranima umjesto da se prešetava po špici što je omiljeni hobi nekih supruga nogometaša. Medijska pompa nije je nikad zanimala, pa je u četiri godine veze s Lukom pristala dati samo jedan intervju. S obzirom na Lukine obveze prema Tottenhamu, par još nije odlučio hoće li Vanja roditi u Londonu ili u Zagrebu gdje je obavila prve ginekološke pretrage nakon što je doznala da je trudna. Kako se šuška, prva prinova u obitelji mladog bračnog para bit će dečko, a koje ime će mu roditelji dati, još nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 14

HR
hrvatin
03:19 23.05.2010.

Ma koga boli k...c za vanju bosnic i ovu njenu karikaturu kojeg su prozvali novim Peleom a on se ne moze dobaciti loptom od vrha sesnaesterca do gola i promasio je zaredom 3 kljucna jedanesterca za nacionalnu vrstu.Niko Kranjcar je za njega alfa i omega u nogometu.Kako vas nije sram pisati ovakve clanke,da je tamo neka vanja bosnic gustala u cevapima!/Pa toga nema ni u siera leone!

FA
fabry
07:15 23.05.2010.

Evo ti vijesti koja dolikuje VL.....zena nogometasa jede cevape.....pa zaista u HR se nema o cemu drugom za pisat.

VO
Vorosmart
01:31 23.05.2010.

Našla vreća zakrpu.Dok on gleda omiljenog \"glumca\" Van Damma,ona ždere ćevape i luk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije