Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavljena atletičarka

Trudna Blanka Vlašić pokazala kako provodi dane: 'Čekam muža da me odvede na večeru'

Foto: Instagram
1/11
02.08.2022.
u 11:10

Otkako je trudna Blanka Vlašić svoje privatne trenutke rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Za belgijskog novinara Rubena Van Guchta udala se krajem svibnja, a tada je otkrila i da čekaju prinovu.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) trenutno živi na relaciji Belgija-Hrvatska, a sa svojim pratiteljima često komunicira i putem društvenih mreža na kojima dijeli trenutke iz privatnog života. Nedavno im je tako pokazala kako vježba u trudnoći na svojoj terasi u Splitu, a sada dane provodi uz laptop čekajući supruga Rubena Van Guchta.

 - Čekam muža da dođe s posla i odvede me na večeru - napisala je u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

Otkako je trudna Blanka svoje privatne trenutke rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a nakon što ih je iznenadila fotografijom u kupaćem kostimu pratitelje je počastila i videom koji pokazuje kako održava formu u trudnoći. 

– Tijekom prvog tromjesečja borila sam se s jutarnjim mučninama i umorom pa sam morala srezati svoj uobičajeni dnevni trening. No, sada je energija opet tu i uz nekoliko prilagodbi opet mogu vježbati svaki dan – poručila je Blanka uz nekoliko videa koje je snimila na svojoj terasi u Splitu.U komentarima su se odmah javili brojni obožavatelji, a jedan od komentara ostavila joj je i Jelena Đoković. – Aaaa ti skačeš i trudna, kraljice – poručila joj je supruga Novaka Đokovića.  Svoju suprugu odmah je pohvalio i Ruben Van Gucht.  – I dalje si primjer drugima, kakva mama! – poručio je Blanki belgijski novinar. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Blanka i belgijski novinar novinar Ruben Van Gucht vjenčali su se krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.  - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila. Dodajmo da, za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

Foto: Instagram

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Komentara 5

TA
Tajg
12:18 02.08.2022.

Hvala Bogu i danas je dobro. Šta bi bez Večernjega?

DR
Draconic5
12:18 02.08.2022.

Ne mogu vjerovati, sad odjednom Blanka Vlašić konkurira onoj Dvornikovoj, što li?!

CH
Challenger
11:39 02.08.2022.

Ne znam zašto ste toliko dosadni s tom Blankom? Nikome ona nije interesantna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije